Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Αυτόν τον Σεβασμιότατο της Πιερίας μου τον ...χειροκροτώ κύριε Γεώργιε Α΄ Κίτρους Πλαταμώνος και Κατερίνης


Αυτή η πανέμορφη εικόνα, ΕΣΑΣ εν μέσω των ΠΑΙΔΙΩΝ μας της ΠΙΕΡΙΑΣ μου, ΜΑΛΙΣΤΑ Σεβασμιότατε Γεώργιε Α΄.....
Αγιασμός τελέσθηκε στις 1 Νοεμβρίου 2014 στην πολιτιστική στέγη του συλλόγου. Ιδιαίτερα τιμητική η παρουσία του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ.κ Γεώργιου ο οποίος ευλόγησε τους παρευρισκομένους, μικρούς και μεγάλους και συνεχάρη τα μέλη Δ.Σ. και του συλλόγου για τις πολυποίκιλες δραστηριότητές τους και τη προσφορά στην τοπική κοινωνία. Στη συνέχεια τμήμα της χορωδίας παρουσίασε παραδοσιακές μελωδίες ενώ παιδιά των μικρών χορευτικών τμημάτων χόρεψαν με κέφι μπροστά στον Μητροπολίτη μας ο οποίος το χάρηκε πραγματικά και υποσχέθηκε πως θα επαναληφθεί η επίσκεψή του στο κοντινό μέλλον.


Ευχαριστούμε όσους μπόρεσαν να παρευρεθούν και ευχόμαστε σε όλους καλή χειμερινή περίοδο με υγεία, ευτυχία και όμορφες δημιουργικές στιγμές.

Με τιμή το Δ.Σ.


PIERIA-GR Αυτή η εικόνα μάλιστα ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ και Καθ...ΥΠΕΡσεβασμιότατε Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κκ ΓΕΩΡΓΙΕ Α΄..... Εκεί "αγκαλιά" με τα παιδιά.... Ναι... Αυτό θέλουμε από σένα!!! Γιατί κι αυτός είναι ο ρόλος σου. Μη μπερδεύεσαι Αδερφέ εν Χριστώ Γεώργιε Α΄και ...συνομήλικε μου!!! ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ...ΠΙΕΡΙΑΣ! Δηλαδή του ποιμνίου σου.