Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΕΓΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΣΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ ΤΟΥ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ - ΡΕ ΟΥΣΤ....

Μέλος του κόμματος του Λοβέρδου ο νέος Γραμ.Διά Βίου Μάθησης

tsirwnis-loverdos

Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από τα λίγα στελέχη που ακολούθησαν τον υπ.Παιδείας στη «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα». Ποιος είναι

Ως ο κατεξοχήν άνθρωπος του Ανδρέα Λοβέρδου θεωρείται ο νέος γενικός γραμματέας Δια Βίου Μάθησης του υπουργείου Παιδείας, πρώην βουλευτής Άρτας, Δημήτριος Τσιρώνης.
Ο κ. Τσιρώνης ανήκει στους πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (σ.σ. δεν επανεξελέγη το 2012) που ακολούθησαν τον σημερινό υπουργό Παιδείας στην σύντομη ανεξάρτητη πορεία μετά τη ρήξη του με τον Ευ. Βενιζέλο πριν από δύο χρόνια.
Ανέλαβε μάλιστα διευθυντής της ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ., της πρώτης κίνησης που ίδρυσε ο κ.Λοβέρδος όταν απομακρύνθηκε από το ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Τσιρώνης ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και τον υπουργό Παιδείας για την εμπιστοσύνη τους και ανέφερε ότι «η δια βίου μάθηση δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά ανάγκη».
Πρόκειται ουσιαστικά για έναν από τους ελάχιστους πρώην και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που προσχώρησε στη «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» και συμμετείχε στις διεργασίες του.