Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Η καταγγελία μας,πολύ σύντομα,επιβεβαιώθηκε από τους πρωταγωνιστές της συναλλαγής,της διαπλοκής και της διαφθοράς.
 Επώνυμα πλέον ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους χωρίς βέβαια να κατονομάσουν τη λεπτομέρεια της μοιρασιάς που κατέληξαν,χωρίς να αναλογίζονται την κοινωνική πολιτική,ηθική και ποινική ακόμη ευθύνη τους.
Διότι στη συμφωνία αυτή πρέπει να συμπράξουν:..

  1. Καταρχήν όλοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι.
  2. Κατόπιν,όσοι θα εκλεγούν,πρέπει να ''πειθαρχήσουν' στα συμφωνηθέντα από τους συμβαλλόμενους που υπογράφουν την ανακοίνωση της συμφωνίας τους.
  3. Η εκλογή του νέου Δημάρχου, είναι πιθανό να υπονομεύεται και από τον εν ενεργεία  Δήμαρχο και από την άρνησή δημοτικών συμβούλων να συμμετέχουν και να συνεργαστούν σε μια τέτοιου μεγέθους διαφθορά.
  4. Στο ενδεχόμενο παρόμοιας εξέλιξης αυτός που θα ζητήσει την εφαρμογή των συμφωνηθέντων στηριζόμενος είτε σε απλό συμφωνητικό είτε σε συμβολαιογραφικό έγγραφο θα οδηγηθούν και αυτός και οι συμπράξαντες συνεργοί στα αρμόδια ποινικά δικαστήρια.
  5. Αλλά συνέπειές προβλέπονται και από τον εκλογικό Νόμο υποκρισίες ''περί αισθήματος ευθύνη'',''ενότητα'',''συμφέροντος των συνδημοτών''κλπ δενπείθουν κανένα.Εξ άλλου οι διεργασίες της συναλλαγής αυτής ήταν γνωστές σε όλους.Οι ψηφοφόροι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Θακαταδικάσουν κάθε συναλλαγή,διαπλοκή και διαφθορά γιατί απαιτούν Δημοτική Αρχή με ΉΘΟΣ και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.