Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


Στην Πιερία χτυπά η καρδιά του ποδοσφαίρου
Γιώργος Σαρρής πρόεδρος Ε.Π.Ο.
Ελπίδες Ελλάδα-Πολωνία στην Κατερίνη
Στην Πιερία βρίσκεται αυτές τις μέρες με αφορμή τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων παίδων και νέων 2013-2014 ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Γιώργος Σαρρής συνοδευμένος από μέλη της διοίκησης και συνεργάτες της ομοσπονδίας.   
Τον κ. Σαρρή υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας Δημήτρης Ελευθεριάδης ο οποίος απευθυνόμενος στον κορυφαίο παράγοντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, δήλωσε :
<< Η ανάθεση, διεξαγωγή και φιλοξενία της τόσο σημαντικής διοργάνωσης της τελικής φάσης προεπιλογής των Εθνικών μας ομάδων, αποτελεί ξεχωριστή τιμή για την Πιερία και την ένωσή μας. Είναι συνέχεια των αξιόλογων διεθνών και εθνικών ποδοσφαιρικών εκδηλώσεων που ανέλαβε την τελευταία χρονιά και ολοκλήρωσε θεωρώ με απόλυτη επιτυχία η Ε.Π.Σ. Πιερίας. Ευχαριστούμε την Ε.Π.Ο. και ιδιαίτερα τον αγαπητό μας πρόεδρο κ. Σαρρή για την αγάπη και εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στη διοίκηση και τους συνεργάτες του ποδοσφαιρικού Πιερικού φορέα που υπηρετούμε. Μια συμπάθεια που έχει σαν αποδέκτη την ίδια τη φίλαθλη Πιερία, η οποία διαπιστώνει και επικροτεί το παραγωγικό και αναπτυξιακό έργο που υλοποιούμε χωρίς φειδώ. Σίγουρα έχουμε συνέχεια.
Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ Σαρρής αφού ευχαρίστησε τον κ. Ελευθεριάδη επισήμανε: << Η Πιερία έχει όλα τα εχέγγυα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για την φιλοξενία κάθε είδους σημαντικών διοργανώσεων. Η γεωγραφική τοποθεσία, οι κατάλληλες γηπεδικές εγκαταστάσεις, η τουριστική αρτιότητα και προπαντός η αγάπη και η ικανότητα των ανθρώπων της Ε.Π.Σ. Πιερίας είναι τα πρωταρχικά στοιχεία που μας οδηγούν στην επιλογή του προικισμένου βορειοελλαδικού νομού. Είμαστε ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι γιατί ότι αναθέσαμε στην ένωση της Πιερίας το έφερε επάξια και με αρτιότητα σε πέρας. Την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος UEFA U19 που θα διεξαχθεί το 2015, την εμπιστευθήκαμε εδώ γιατί απλά οι συνεργάτες μας της Ε.Π.Σ.Π. αλλά και η τοπική κοινωνία διαθέτουν ότι απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Θα χαρακτήριζα την Πιερία την καρδιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου. >>
 Ερωτηθείς για την πιθανότητα διεξαγωγής του τελευταίου κρίσιμου αγώνα των Εθνικών ομάδων ελπίδων Ελλάδας-Πολωνίας για το EURO U21 στις 9-9-2014 στην Κατερίνη, ο κ. Σαρρής είπε: << Συνοδοί, προπονητές και ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ενθουσιασμένοι από τη υποστήριξη και πολυπληθή παρουσία των Πιεριαίων φιλάθλων στα δύο νικηφόρα παιχνίδια με Σουηδία και Τουρκία, εκφράζονται ακόμα με τα πιο κολακευτικά λόγια για τις μοναδικές στιγμές που έζησαν στην πόλη σας. Δεν είναι λίγοι όσοι εισηγούνται την τέλεση και του αγώνα ελπίδων Ελλάδας-Πολωνίας. Είναι κάτι που θα το αποφασίσει η διοίκηση της Ε.Π.Ο. Διαβλέπω μάλλον θετικά την επιλογή της Κατερίνης. >>
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ