PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Υποψήφιος Βουλευτής Βοιωτίας ο Γιάννης Σταθάς!


Ακούγονταν για μέρες και τελικά είπε το «ναι»!
Ο νεότερος Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς και ένας από τους σταθερότερους πολέμιους του Μνημονίου.

ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ....

ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟ PIERIA -GR....

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Τσαφ τσουφ... το τρένο περνά...

Πανικός έγινε στη τελευταία βραδιά του Γιώργου Μαζωνάκη με την Τάμτα στο Ναϊτ! Μόλις ο Μαζώ βγήκε στην πίστα έγινε χαμός... όλοι ανέβηκαν on stage και χόρεψαν με την ψυχή τους! Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Μαζώ πάνω στο τσακίρ κέφι σχημάτισε ένα τρενάκι και τον ακολούθησε η Τάμτα και η Ειρήνη Παπαδοπούλου! Δείτε τις φωτογραφίες...





Ένα βίντεο animation του James Cameron και της ομάδας του που δείχνει πως βυθίστηκε ο Τιτανικός....


Ρύθμιση κομμένη και ραμμένη για τους λίγους.

Τους πολίτες ποιός άραγε θα μείνει να τους φυλάει;;

Με απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας, όλα τα οχήματα και οι μοτοσικλέτες της, ακόμη και τα ελικόπτερα (!)...
που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ., μπορούν πλέον να ενοικιάζονται από ιδιώτες που θέλουν να κοιμούνται ασφαλείς και ήσυχοι τα βράδια.

Ο,τι και όσοι (!) ενοικιάζονται από εκείνους που μπορούν να πληρώσουν, θα αφαιρούνται βέβαια από τις δυνάμεις που προστατεύουν τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.

Και όποιος νομίζει ότι όλα τα παραπάνω δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν, δεν έχει παρά να προστρέξει στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπου δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες ακόμη και ο τιμοκατάλογος(!) των ενοικιάσεων της ΕΛ.ΑΣ. Οι τιμές ξεκινούν από 30 ευρώ την ώρα για την ενοικίαση ενός απλού αστυνομικού μέχρι και 1.500 ευρώ αν θέλετε να νοικιάσετε το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.


Ρε ξευτιλοπουσταράδες, ρε βρομιαροβλακοκάγκουρες, ρε πουλημένα τομάρια, ρε κατουρομπασταρδόφατσες, ρε γερμανοτσολιαδοσκατοφασιστόμουτρα, τόσο δούλοι έχετε καταντήσει ρε σούργελα του κερατά;

Τι σας έταξε αυτή η γαμημένη η τρόικα και κοντεύετε να βγάλετε στο σφυρί και την ψυχή μας ακόμα;
Το έγκλημα ρε στουρνάρια, μπήκε στα σπίτια μας κι εσείς πιστοί στο πνεύμα που επιτάσσει η τρόικα και τα χρόνια του μνημονίου βγάλατε στη λοταρία την αστυνομία που υποτίθεται ότι καθήκον της είναι η ασφάλεια των πολιτών;

Και γιατί δε βγάζετε και τις γυναίκες σας στο νοίκι ρε σιχτηρομαζώματα να κονομήσετε τις κάλτσες σας; Αλλά θα μου πείτε θα γίνει κι αυτό αφού πρώτοι εσείς νοικιάσατε τους κουραδοκαταπέλτες εαυτούς σας στη Μέρκελ και στο ευρωαμαρκάνικο τοκογλυφοσκυλολόι…

Κι έχετε το θράσος Βενιζελοσαμαρομερκελγλύφτες να βγαίνετε και να ζητάτε την ψήφο του Ελληνικού λαού που σύντομα, πάρα πολύ σύντομα, θα τον νοικιάσετε κι αυτόν, φτηνό εργατικό χέρι στους «επενδυτές» του νεοταξικού κεφαλαίου και της Goldman Sachs… Εκτός και αν ξυπνήσει, έστω και αργά, ο υπνοπαραγωγός Έλληνας και σας στείλει να κρέμεστε ανάποδα στην Πλατεία Συντάγματος…
Αμην και πότε…

Επειδή κάποιοι νόμισαν ότι κάνω πλάκα, παραθέτω τη δημοσίευση στο ΦΕΚ (888/Β, 21/ο3/2012) της απόφασης της πλήρους γελοιοποίησης του Ελληνικού Κράτους, των δύο υπουργών της ηλιθιοσυγκυβέρνησης του υπαλληλάνθρωπου της Goldman Sachs, Σαχινίδη (κρίμα ρε Σαχινίδι που είσαι και Πόντιος) και Όθωνα.

Με την απόφαση ντροπή, απαξιώνεται ακόμη περισσότερο το κράτος της ξευτίλας και ιδιαίτερα οι υπηρεσίες ασφαλείας, στην προσπάθεια να εισπραχθούν ακόμα και φραγκοδίφραγκα στο βωμό του μνημονίου και της τρόικας.

Η απόφαση ρυθμίζει, μεταξύ άλλων, και τις τιμές (!) για την ενοικίαση αστυνομικών και μέσων της ΕΛ.ΑΣ.
Έτσι, με 40 ευρώ την ώρα μπορείτε να έχετε ένα περιπολικό της αστυνομίας και με 50 μία μοτοσυκλέτα της ομάδας Ζ ή Δίας, μαζί με τον οδηγό, ενώ με 50 ευρώ μπορείτε να νοικιάσετε αστυνομικό σκύλο μαζί με τον συνοδό του. Εάν το βαλάντιό σας το επιτρέπει και θέλετε να δείξετε πόσο ισχυροί είστε μπορείτε να έχετε ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ με 1500 ευρώ ανά ώρα ή ταχύπλοο σκάφος με 200 ευρώ!
Αυτά λοιπόν αποφάσισαν οι «βασιλικότεροι του βασιλέως» και οι «μαλακισμενότεροι των μαλακισμένων»

Δε μου λες ρε Σαχίν, τι άλλο νοικιάζετε; Τι άλλο, τί άλλο;
Κι εσύ ρε Αντώνη Κομανέτση, δεν πήρες χαμπάρι τα κόλπα που στήνουν οι πατριδοφονιάδες ή είσαι κι εσύ στο κόλπο και το παίζεις, δεν ξέρω τίποτα, «είδα το φως κι ανέβηκα!»
Και με την ευκαιρία, ο λόγος σου χθες στο Αιγάλεω ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ! Μας ταξίδεψε καμιά πενηνταριά χρονάκια πίσω…

Χάρρυ Κλυνν

"Χρυσάφι" πληρώνουν οι Κρητικοί την βενζίνη, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις έχει ξεπεράσει και τα 2 ευρώ!


"Έλεος" φωνάζουν οι οδηγοί και στους τέσσερις νομούς του νησιού, με το Ηράκλειο να...
έχει πανελλαδική πρωτιά!

Δεν έχουν τέλος τα φαινόμενα αισχροκέρδειας που παρατηρούνται στην αγορά καυσίμων και εκτινάσσουν την ήδη αυξημένη τιμή της βενζίνης στα ύψη, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μην μπορούν να βάλουν βενζίνη ούτε με το ...σταγονόμετρο στα αυτοκίνητά τους!

Σύμφωνα και με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης, στον Πειραιά η αμόλυβδη φτάνει και τα 2,05 ευρώ το λίτρο, στο Ηράκλειο της Κρήτης στα 2,005 ευρώ το λίτρο, ενώ στην Εύβοια και την Κεφαλλονιά άγγιξε τα 2 ευρώ το λίτρο.

Κοντά στα 2 ευρώ πλησιάζουν και πρατήρια στο Λασίθι με1,998 ευρώ το λίτρο, στην Αχαΐα με 1,996,την Καβάλα και το Ρέθυμνο με 1,995 ευρώ το λίτρο.

Στην Αττική η τιμή της ξεκινά από 1,85 ευρώ το λίτρο και φτάνει μέχρι και τα 1,94 ευρώ το λίτρο, ενώ στην επαρχία σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνά τα 2 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή, η μέση τιμή είναι στα 1,842 ευρώ το λίτρο και μόλις πριν τέσσερις μήνες ήταν στα 1,654 ευρώ το λίτρο.

Καταρχήν είναι να σε πιάνει ανατριχίλα όταν ακούς τον Ντερμπεντέρη.


Καταρχήν είναι να σε πιάνει ανατριχίλα όταν ακούς τον Ντερμπεντέρη (φυσικά και τους ομοίους του, καθεστωτικούς δημοσιογράφους) να τους πιάνει ο πόνος για "το ταλαίπωρο τον έμπορο με τα κηπευτικά από το νησί" .
Και, κατά δεύτερον , όποια αντίρρηση ή διαφωνία κι αν έχει κανείς με τις πρακτικές των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ , δεν... είναι δυνατόν να περιγράφονται ως τραμπουκοι από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ενος μεγάλου καναλιού .
Το έπραξε ο Ντερμπεντέρης περιγράφοντας με κακεντρεχή τρόπο την πάγια - κατά αυτόν - στάση ενός μέλους του ΠΑΜΕ, που όταν δεν του αρέσουν αυτά που διαδραματίζονται σε μια συνεδρίαση " πλακώνει επιτόπου , τους δέρνει και δεν τους αφήνει να συνεδριάσουν" ....

Ο Βενιζέλος (μεροληπτώντας προκλητικά σε βάρος του Ιορδάνη ) ανακήρυξε άγιο του ΠΑΣΟΚ τον Τάσο Γιαννίση...


Ε, μετά απο τόσα χρόνια το εδικαιούτο. Στο εξής, σε ...
κάθε προσέλευση του στην Ιπποκράτους τα στελέχη και τα απλά μέλη του κόμματος οφείλουν να σταυροκοπιουνται και να του αποδίδουν τις δέουσες λατρευτικές τιμές...

"Δεν θα γίνω εγώ δέσμιος των ηττημένων"...


"Εκλογές πάλι αν δεν έχω αυτοδυναμία" , είπε στον Ντερμπεντέρη σε μια συνέντευξη με πολλά κωμικά στοιχεία - που θα σας αναπτύξουμε αργότερα.
Και μαγκιά καλαματιανή : Εγώ μπαίνω στο... γήπεδο όπως οι μεγάλες ομάδες. Για νίκη κι όχι για ισοπαλία.
Η περίπτωση της ήττας δεν του περνάει από το μυαλό...

Τον ενημερώνουν για θέματα... εγκληματικότητας!...


Στρίβοντας λίγο αριστερά τη καρέκλα - πάνω στην οποία συνεχώς στριφογύριζε - είπε με περίλυπο ύφος στο Ντερμπεντερη" να, προχθές εδώ ήρθε μια γριούλα. Την είχαν ληστέψει 6 φορές".
Μιλάμε ο άνθρωπος είναι για γέλια. Αλλά και .... για κλάματα καθώς αμέσως μετά περιέγραψε το αστυνομικό κράτος που πρόκειται να εγκαθιδρύσει αν έρθει στην εξουσία.
Θα βγάλει τις κουκούλες, ξαναπε με έπαρση, χωρίς να προσδιορίζει από ποιους ακριβώς. Και προανήγγειλε συνεχείς εφόδους στα πανεπιστήμια ώστε να μη γράφονται οι προκηρύξεις των τρομοκρατών μέσα σ' αυτά!..

Εκλογές 6 Μαΐου. Κατάργηση του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια. Επίθεση κατά Καμμένου και Ντόρας...


Διασκέδασε, πάντως, τον κόσμο . Εκτός από τις γριούλες - που συνωστίζονται έξω από το γραφείο του - είπε, κομπάζοντας, σαν συνοικιακό μαγκάκι, με το γνωστό παλαιομοδίτικο στυλάκι του : Εγώ τσακώθηκα με τη Μέρκελ . Εγω μετέφερα εξω την... πίκρα του μνημονίου . Στην αρχή αντέδρασαν, μετά είπαν μπράβο Σαμαρά!
Και αφού απένειμε εύφημο μνεία στον εαυτό του προχώρησε στις διακηρύξεις.
- Η κυβέρνηση που θα κάνω θα είναι μισή από αυτή που υπάρχει σήμερα
- Θα καταργήσω το νόμο Ραγκούση (περί ιθαγένειας)
- Θα επαναδιαπραγματευτώ...
Θα, θα, θα...
Φυσικά , δεν παρέλειψε να επιτεθεί στο Καμμένο και τη Μπακογιάννη. Η ψήφος σ' αυτους , είναι "ψήφος ασυλίας στο ΠΑΣΟΚ ".
Είναι κόμματα διαμαρτυρίας, χωρίς θέσεις και χωρίς ιδεολογία.
Ο Ντερμπεντέρης - που γενικά τον πήγε καλά - τον ευχαρίστησε και του ζήτησε να δει το βράδυ την εκπομπή του για να πληροφορηθεί τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της GPO. "Δεν σας τα λέω, για να δείτε την εκπομπή".
Τον (τους) πιστέψαμε...

ΕΠΣΜ: Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης στα Παιδικά



Πραγματοποιήθηκε την Μ. Τετάρτη 11/4 στα γραφεία της ΕΠΣ Μακεδονίας η κλήρωση αγώνων της προημιτελικής φάσης των «4» στις κατηγορίες Παίδων, παρουσία των εκπροσώπων των σωματείων.

Αναλυτικά από την κληρωτίδα αναδείχτηκαν τα παρακάτω ζευγάρια:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ:

Εθνικός Πυλαίας - ΜΑΣ Αγχιάλου

Αρης 1997 (1) - ΜΑΕ Ποντίων Κατερίνης

Οριστικό.


Ο Κώστας Καραμανλής θα είναι για άλλη μια φορά υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης. Το επιθυμεί ο ίδιος, και η επιθυμία του, έχει μεταφερθεί προς τον Αντώνη Σαμαρά. «Δεν θέλω να... φύγω από την Θεσσαλονίκη» έλεγε σήμερα συνομιλώντας με βουλευτή της Ν.Δ. Με τον τρόπο αυτό ο πρώην πρωθυπουργός φροντίζει να δώσει τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να «παίζει» για την πρώτη (τιμητική) θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΤΟ..


Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από το Φάληρο, δυσαρεστημένοι είναι κάποιοι επιτελείς από την έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου στο κανάλι.
Μετά τις...μεγάλες μεταγραφές που έκαναν ,ο Νίκος Ευαγγελάτος και η εκπομπή του(τι και αν ... άλλαξε ώρα στην πρώτη εβδομάδα) δεν λέει να...

αναστηθεί με τίποτα αφού τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά θυμίζουν νούμερα κρατικής τηλεόρασης...
'Οσο για τον κερδισμένο;Μα φυσικά ο Γιώργος Αυτιάς που ενώ στην αρχή τον έβλεπαν ακόμη και αυτοί που τον επέλεξαν με...μισό μάτι λόγω του πρότερου λαϊκίστικου προφίλ του ,ο παρουσιαστής όμως παίζει "μπάλα" σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο και ...σκοράρει.
Τα νούμερα τηλεθέασης του Γιώργου Αυτιά και της εκπομπής του είναι πολύ καλά σε σχέση με τα συνολικά νούμερα τηλεθέασης του Σκάϊ (κάνει σχεδόν διπλάσιο μέσο όρο από το υπόλοιπο κανάλι) αλλά έρχεται και δεύτερος στα νεανικά κοινά!
Και να σκεφτεί κανείς ότι η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου κοστίζει περισσότερο στο κανάλι και δεν τα...φέρνει ο κυρ-Νίκος από διαφημίσεις αφού πατώνει....

Έκτο κόμμα η ΔΗΜΑΡ...


Κλείνει η ψαλίδα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά με χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά (14,2 και 18,2 ) σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO , ενώ ξεφουσκώνει ο Κουβέλης. Απο 2ο κόμμα έχει φτάσει 6ο πίσω από το Καμμένο και το ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Καμμένος και... σ' αυτή τη δημοσκόπηση, παίζει πολύ ψηλά (7%), μια μονάδα πίσω από το ΚΚΕ, κυνηγώντας την 3η θέση.
Πεσμένος πάντα ο Καρατζαφερης (4%), ενώ οριακά στη βουλή οι φασίστες της "Χρυσης Αυγής"...

Δεν χρειαζόταν βέβαια και μεγάλη προσπάθεια.


Ο Μιχελάκας έχει το ταλέντο να αυτογελοιοποιείται.
Η Φώφη Γεννηματά, πάντως, απέναντί του ήταν πιο ήρεμη , είχε χαμηλούς τόνους και... έδειχνε ασυγκρίτως πιο σοβαρή.
Ο Μιχελάκας ήταν αντάξιος εκπρόσωπος του αρχηγού του...

Ποια αυτοδυναμία?


Αυτό πια δεν συζητείται. Η ΝΔ εξακολουθεί να έχει - και ενώ ο χρόνος που απομένει μέχρι τις εκλογές είναι λιγότερος από ένα μήνα - χαμηλά ποσοστά συσπείρωσης των οπαδών της, ενώ ... και στα υπόλοιπα ποιοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας της GPO, το βέλος της εξέλιξης της, είναι προς τα κάτω.
Ακόμη και στην ερώτηση για τις κυβερνήσεις συνεργασίας ενώ το ποσοστό του κόσμου που τις ζητάει είναι πολύ υψηλό (63%) , κερδίζει η κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και αριστερών κομμάτων. Ταυτόχρονα φαίνεται πως έχει σημαντικές απώλειες από την δεξιά της πλευρά. Καμμενος, Καρατζαφέρης και "Χρυσή Αυγή" της αποσπούν ένα ποσοστό που φτάνει το 15% .
Ο Σαμαράς είπε στο Ντερμπεντέρη πως κατεβαίνει για νίκη κι όχι για ισοπαλία, αλλά τα προγνωστικά είναι εναντίον του...

"Εμείς ρεφενέ φτιάξαμε τότε το ΠΑΣΟΚ.


Επιτέλους ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ άκουσε κάτι από τις παλιές και ηρωικές μέρες, που καμία σχέση δεν έχουν με τους γραφειοκράτες τους καρεκλοκένταυρους και τους καλοπερασάκηδες που σήμερα το έχουν πνίξει.
Την είπε το ιδρυτικό μέλος, και βουλευτής σήμερα, που καταψήφισε το νομοσχέδιο για την χρηματοδότηση των κομμάτων, Ερνέστος Χαραλαμπόπουλος.
"Εμείς ρεφενέ φτιάξαμε τότε το ΠΑΣΟΚ. Κι ο Ανδρέας Παπανδρέου κοιμόταν σ΄ένα καναπέ , σ' ένα δωματιάκι. Από το 2009 που είμαι βουλευτής , δίνουμε στο Κόμμα το 10% του... μισθού μας. Για βάλτε 600 ευρώ επί 150 για 2,5 χρόνια. Μαζεύονται 2,5 εκατομμύρια. Και μόνο από αυτά, θα μπορούσε το ΠΑΣΟΚ να είχε πληρωμένους τους υπαλλήλους του.
Γιώργος-Ερνέστος Χαραλαμπόπουλος ΠΑΣΟΚ Β' Αθήνας, γιος του ιστορικού στελέχους του κόμματος Γιάννη Χαραλαμπόπουλου, Αρχηγού του ΠΑΚ τα χρόνια της δικτατορίας, και μετέπειτα υπουργού στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου...

Τους απέλυσαν γιατί αρνήθηκαν «να γυαλίσουν τα παπούτσια» του Μουτσινά


Δύο περίεργες απολύσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και μια στάση εργασίας που...
προκήρυξε η ΕΣΗΕΑ στο κανάλι για σήμερα το μεσημέρι με αφορμή αυτές τις απολύσεις κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με τη χτεσινή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:...


Για μια ακόμα φορά οι δημοσιογράφοι αποτελούν τα εξιλαστήρια θύματα στις επιχειρηματικές επιλογές της εργοδοσίας. Ο τηλεοπτικός σταθμός "ALPHA" , απέλυσε τους συναδέλφους Στέλιο Προμπονά και Πανωραία (Νόρα) Μολυβιάτη, ύστερα από έντεκα χρόνια εργασίας στο κανάλι, γιατί αρνήθηκαν "να γυαλίσουν τα παπούτσια" παρουσιαστή μεσημεριανής "ψυχαγωγικής" εκπομπής. Για το λόγο αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό "ALPHA", από τις 15.00 έως τις 17.00 για αύριο Τρίτη, 10 Απριλίου 2012. Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των συναδέλφων με αίτημα την άμεση ανάκληση των απολύσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο δημοσιογράφοι που προέρχονταν από το δελτίο ειδήσεων, και είχαν πολλα χρόνια παρουσίας στο κανάλι, εργάζονταν στη μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς.

Την προηγούμενη Τετάρτη, οι δύο έμπειροι δημοσιογράφοι απελύθησαν καθώς ο παρουσιαστής τους θεωρούσε μη παραγωγικούς ενώ φέρεται να τους αποκαλούσε «δημόσιους υπαλλήλους» σε συζητήσεις του με τρίτα πρόσωπα. Μάλιστα, η δημοσιογράφος Νόρα Μολυβιάτη αρνήθηκε να υπογράψει την απόφαση της απόλυσης της και η διευθύντρια προσωπικού την κάλεσε να αποχωρήσει από τον σταθμό αμέσως.

6ο SMF 2012



Aντίστροφη μέτρηση για το 6ο SMF με λιγότερες ήμερες να έχουν απομείνει για την ανοιξιάτικη γιορτή που σας ετοιμάζουμε .Όλα είναι σε εξέλιξη με τις εγγραφές να βρίσκονται με 650 δηλώσεις αθλητών και στους 2 αγώνες αισθητά ανεβασμένες από το 2011. .Εκτίμηση της διοργάνωσης είναι πως το όριο των 300 αθλητών στο τρέξιμο και των 400 στο mtb θα καλυφθεί .Συνιστάται οι ενδιαφερόμενοι αθλητές να προβούν στην εγγραφή τους πριν την 17 Απριλίου .Λόγο τεχνικού προβλήματος στη μονάδα του υπολογιστή της διοργάνωσης οι αθλητές που έχουν κάνει δήλωση έως 5 Απριλίου και δεν ολοκλήρωσαν την εγράφη τους θα πρέπει να συμπληρώσουν πάλι την φόρμα δήλωσης και να προβούν στην κατάθεση για την ολοκλήρωση εγράφης . Ο εκθεσιακός χώρος του SMF έχει δεσμευθεί έως σήμερα από 32 περίπτερα εταιριών. To Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών –Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αναλαμβάνει την υγειονομική κάλυψη , ασφάλεια και επικοινωνία της διοργάνωσης του 6o SMF sfendami mountain festival για της 21-22 Απριλίου .Η έμπειρη ομάδα του τμήματος Κατερίνης μαζί με τα μέλη της θα βρίσκεται για το διήμερο στον χώρο του προφήτη Ηλία και στην εξέλιξη των αγώνων του διημέρου θα βρίσκεται σε όλα τα σημεία των διαδρομών για να επέμβουν όπου και όποτε χρειαστεί καθώς θα καλύψει και τις επικοινωνίες του διημέρου με τα άρτια τεχνικά καταρτισμένα μέλη του .Η διοργανώτρια αρχή ο Σφένδαμος εύχεται καλή επιτυχία στο τμήμα της Κατερίνης για την ευθύνη πού έχουν αναλάβει και ευχαριστεί τον Αρχηγό του Τμήματος Κατερίνης Δημήτριο Κατιρτζή για την εμπιστοσύνη του στην διοργάνωση. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους και ανάλογες συνεργασίες στο μέλλον. Η Nutrixxion, στο 6o fendami Mountain Festival θα παρουσιάσει το νέο της πρωτεϊνούχο ρόφημα, NutrixxionProtein Drink κατάλληλο για την ανάπτυξη των μυών, αλλά και τη μείωση του σωματικού βάρους.
Στον αέρα το μήνυμα από τον ραδιοφωνικό σταθμό RSO 91,7 που είναι και ένας από τους χορηγούς επικοινωνίας. Η Pearl Izumi θα είναι παρούσα στον εκθεσιακό χώρο του αγώνα παρουσιάζοντας στο περίπτερο της τη χειμωνιάτικη συλλογή 2012, και για να επιβραβεύσει την προσπάθεια των αθλητών του ορεινού τρεξίματος θα χορηγήσει από ένα παπούτσι τρεξίματοςKissaki στους 3 πρώτους άνδρες νικητές .Δεν θα μπορούσε να λείψει και η τοπική κοινωνία τηςΣφενδάμης από το 6ο SMF με παρούσα τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου- νηπιαγωγείου προσφέροντας τοπικές λιχουδιές σε όλους τους αθλητές του διημέρου .Τηλεοπτικό κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας θα καλύψει το 6ο SMF και για όλο το διήμερο ,αναμένεται ανακοίνωση . το Σάββατο το βράδυ μετά τον τερματισμό απονομών στον λόφο προφήτη Ηλία αθλητές-θεατές-επισκέπτες, θα σας περιμένει μια ανάλαφρη εκδήλωση που θα σας ταξιδεύσει με μουσική live και ακούσματα σε χώρες μακρινές ..Μείνετε συντονισμένοι στοwww.sfendami.com για όλες τις εξελίξεις του 6ο SMF.

ΔΕΙΤΕ..

Έτρεχε και δεν έφτανε το πρωί η Έλενα Παπαβασιλείου...

Μία κίνηση του Θέμη στον αέρα, ήταν αρκετή για να ανοίξει το φουστάνι από πάνω μέχρι κάτω και να προκληθεί πανικός μέσα στο στούντιο!

Η Έλενα Παπαβασιλείου πήρε ένα μαξιλάρι για να καλύψει τα... ακάλυπτα σημεία του σώματός της.


Τη λένε Πάολα και μέχρι να μας δείξει το στριγκάκι της, είχε... ολοκληρώσει, τον μακρύ "πηγαιμό για την Ιθάκη" .





Και η Κίρκη μάγεψε τον Οδυσσέα, διαβάζοντας ποίηση, είπε-η...

κινητή εγκυκλοπαίδεια-ο Περρής.
Ο δε, Φερεντίνος απεφάνθη πως, "η ποίηση ξεγυμνώνει την ψυχή" .
Άσχετο (άλλο ξεγύμνωσε) ...

Ο κατάλληλος άνθρωπος από το ΠΑΣΟΚ ο Λυντζέρης (για την περίπτωση, Λαντζέρης).


Ο Και ο Αρούλης, η Αρίσταρχος ο Πατρινός, ο αυτοδιαφημιζόμενος ως νέος πολιτικός.

Και...οι δυο με παλαιοκομματικές σκουριασμένες ιδέες, βγήκαν με τα γνωστά επιχειρήματα, και το παλιομοδίτικο στυλάκι για την προεκλογική λάντζα των κομμάτων τους.
Απέναντι στο Παπαδάκη, τα ίδια χειρότερα. Γερουλάνος και Αρβανιτόπουλος.
Καμιά νέα φωνή , καμιά ελπίδα στην καταχνιά....

Την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής ανακοίνωσε ο Κώστας Γείτονας, από το βήμα της Βουλής.

Δήλωσε ότι θα αγωνιστεί για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και ... ευχαρίστηκε τους συμπολίτες του που τον τίμησαν όσες φορές κατέβηκε υποψήφιος.

«Τέλος, θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες για τις θυσίες που υποβάλλονται λόγω της κρίσης που ενέσκηψε στη χώρα και δεν βρήκε την Ελλάδα και την οικονομία θωρακισμένη» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πριν κατέβει από το βήμα.

Στην πολιτική προσφορά του Κ. Γείτονα αναφέρθηκε ο προεδρεύων Βύρων Πολύδωρας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου.

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με το Βενιζέλο απάντησε πως «Με τον Βενιζέλο έχουμε κοινές νοητικές διαδρομές.



Αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με Σαμαρά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ δεν θα έλεγε όχι, όπως αφήνει να εννοηθεί στο Βενιζέλο εάν δεν ήταν τόσο … φιλελεύθερος.

«Δεν θα συνεργαστώ με ... το Σαμαρά ποτέ ξανά. Δεν έχει μπέσα. Άλλα μου έλεγε όταν είμασταν μέσα στο Μαξίμου, και μετά δήλωσε ότι … τα ξέχασε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μιλώντας στην Πόπη Τσαπανίδου.

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με το Βενιζέλο απάντησε πως «Με τον Βενιζέλο έχουμε κοινές νοητικές διαδρομές. Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του, δεν μπορώ όμως να ακολουθήσω τον μεγάλο του … φιλελευθερισμό του…»!!


ΕΛΑ Ο ΣΚΑΙ.....

ΔΕΙΤΕ..

ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΩ....


Αγαπητέ μου Πιτσιρίκο, σου στέλνω τι «έπιασα» σήμερα (Κυριακή) μεσημέρι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Παχουλός μπάτσος μιλάει με άλλους μέσα στο περιπολικό. Φοράει κάτι ανάμεσα σε τάνγκα και κιλότα; Τι να πω; Άντε και με στρινγκάκι!

ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ....

ΜΠΑΡΜΠΑ....

Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΓΕΝΝΟΣΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ!!!


Διαφώτισε το ακροατήριο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης ο φαρμακοποιός Ανέστης Μυστρίδης γιά τα γεννόσημα φάρμακα....
Δηλαδή τα αντίγραφα φάρμακα τα οποία ήρθαν για να μείνουν....
Ο φαρμακοποιός της γειτονιάς Ανέστης Μυστρίδης που ήρθε στη ζωή μας για να μείνει....
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ...ΚΑΜΜΕΝΟΣ!
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΓΕΝΝΟΣΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ!!!  
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΟΥ "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.......

Έρχεται ξανά στην Ελληνική Τηλεόραση η εκπομπή "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ....
Και πάλι στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ και ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ μόνο που θα ζήσει την δεύτερη της περίοδο στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....
"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ!!!
Σε λίγες μέρες θα δείτε τι μπορεί να βγεί από την Πιερία για όλη την Ελλάδα.....
ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΟΥ "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.......

Τα ίδια Παντελάκι μου, τα ίδια Παντελή μου!!! Μαυρογιαλούρε μου!!!

Δεν είναι μόνο οι ντροπολογίες!
Στα Υπουργεία γίνεται χαμός με τα ρουσφέτια παντός είδους: ευνοικές μεταθέσεις, προαγωγές, τοποθετήσεις "φίλων" κ.λπ. (όσα μπορεί να κάνει ο Μαυρογιαλούρος!)
Ο Υπουργός Αναπληρωτής Οικονομικών Παντελής Οικονόμου δεν χαλάει χατίρι (από την τσέπη του πληρώνει άλλωστε;).
Προνόησε λοιπόν και έκανε δωράκι στον...
Γενικό Δ/ντή της Οικονομικής Επιθεώρησης και τη Δ/ντρια Επιθεώρησης ένα ταξίδι το καλοκαίρι για τη Νορβηγία (να μην έχουν άγχος ότι ο επόμενος Υπουργός δεν θα τους υπογράψει το ταξίδι).
Υπέγραψε λοιπόν από τώρα για ταξίδι που θα γίνει μετά από 3 μήνες, με άλλη Κυβέρνηση και άλλον Υπουργό...
Μακάρι η Διοίκηση να ήταν τόσο προνοητική και να προγραμμάτιζε τις δράσεις της (όπως τα ταξίδια) 3 μήνες νωρίτερα.
Αλλά κι εσείς κύριε Οικονόμου;
Ούτε οι παλαιοκομματικοί της δεκαετίας του '60 δεν έκαναν έτσι!
Χώρια ότι ο κόσμος τό 'χει τούμπανο με την πρεμούρα για την μετεγκατάσταση του Υπουργείου. Μόνο ταξίδια τους δίνετε και βάζουν τις υπογραφές οι υπηρεσιακοί;

Ο ΕΜΝΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ....ΦΑΤΕ ΤΟΝ....

ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ.....

ΝΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΟΝΟ.....

Άραγε να ξαναζήσουμε τώρα, προεκλογικά τέτοιες στιγμές με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αμοιρίδη;;;
Ο "κοντός" έμαθα πως κάνει αγώνα....
ΤΙ; ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; ΝΑΙ ΡΕ.... ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.... ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ...ΑΘΗΝΑ, Ή ΣΤΟΝ ...ΣΤΑΘΜΟ!
ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ;
ΝΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΟΝΟ.....

ΠΡΙΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΙΓΚ ΤΟΥ ΕΟΤ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ!

Και φέτος ρε βουλευτάδες μου δεν θα έχει εκεί στη Νότια Πιερία μου το ΚΑΜΠΙΓΚ ΤΟΥ ΕΟΤ;;;
Αυτό το ριμάδι το κάμπιγκ θα λειτουργήσει επιτέλους;
ΠΡΙΤΣ.... ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ.
ΠΡΙΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΙΓΚ ΤΟΥ ΕΟΤ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ!
Τι γίνεται όμως με το θέμα; Θα απαντήσει κανείς;
ΠΡΙΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ....

ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Ο ΜΠΑΤΑΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ..

ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ευχαριστούμε το Δήμο Διου-Ολύμπου για την ταχεία ανταπόκρισή του στο αίτημα εξοπλισμού των Περιφεριακών Ιατρείων της περιοχής ευθύνης του με υπολογιστές, εκτυπωτές και συνδέσεις δικτύου. Με την ενέργεια αυτή παρακάμπτεται η ανεπάρκεια της κεντρικής διοίκησης και αποφεύγεται η ταλαιπωρία των δημοτών με την επικείμενη γενική εφαρμογή του μέτρου της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. Ελπίζουμε ότι οι άλλοι δύο Δήμοι του Νομού θα ακολουθήσουν στο προσεχές διάστημα.

Στις 8/4/2012 και ώρα 11:30 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου.

Έγινε απολογισμός δράσης 2011, οικονομικός απολογισμός 2011 και προγραμματισμός δράσης 2012.
Παραβρέθηκαν ο αναπληρωτής Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Γεώργιος Φαρμάκης, ο Δημοτικός σύμβουλος Ελευθερίου Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Λιτοχώρου Ανδριάς Δημήτριος και περίπου 60 μέλη του Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου.