PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Απίστευτο!οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ (ναι!αυτοί που είναι απολύτως συνυπεύθυνοι για το χάλι μας!


αυτοί ντε...οι επαγγελματίες κομματόσκυλα που ενα μήνα πρίν αγκάλιαζαν και φιλούσαν τον δοσίλογο Παπανδρέου έξω απο τα γραφεία του κόμματος ),έφτιαξαν blog (αν δεν είναι μούφα) για να μας ενημερώσουν οτι είναι απλήρωτοι!δείτε εδώ,και προσεξτε τα μπινελίκια που τους γράφουν στα σχόλια...

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ.....ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Νομού Πιερίας ανακοινώνει στα μέλη του πως πρόκειται να συνεχίσει τη δωρεάν διάθεση τυριού (γραβιέρας).

Η διανομή του προϊόντος θα γίνει σήμερα Τετάρτη 21, την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011, από τα γραφεία του Συλλόγου, Αρτεσκού 13, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 21/12/2011 κατά τις ώρες: 09:00 -13:00

και 19:00 – 21:00

ΠΕΜΠΤΗ 22/12/2011 κατά τις ώρες: 09:00 -13:00

και 19:00 – 21:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12/2011 κατά τις ώρες 09:00 -13:00

Ιδιαίτερα επισημαίνεται πως δικαίωμα της δωρεάν παροχής έχουν όσα μέλη είχαν εγγραφεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2011, διότι η ποσότητα του παραπάνω προϊόντος που έχει στη διάθεσή του ο Σύλλογος, αναλογεί σε όσα μέλη είχαν εγγραφεί έως την παραπάνω ημερομηνία.

Τα νέα μέλη θα συμπεριληφθούν στην επόμενη διανομή, όποτε αυτή πραγματοποιηθεί.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...


ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου

στις 7:00 μ.μ.

ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ

της Ξένιας Καλογεροπούλου

με τη μουσική του Διονύση Σαββόπουλου

σκηνοθεσία Κώστας Γάκης

Το «Θέατρο του Βορρά» ξεκινάει το θεατρικό του ταξίδι ανεβάζοντας τον Οδυσσεβάχ, την καταπληκτική παράσταση της Ξένιας Καλογεροπούλου, σε μουσική Διονύση Σαββόπουλου που φέτος συμπληρώνει τριάντα χρόνια ζωής και έχει μαγέψει εκατομμύρια θεατές .

Η παράσταση, φέτος το χειμώνα ανεβαίνει παράλληλα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και ταξιδεύει παντού φιλοδοξώντας με φρέσκια ματιά, να παρασύρει μαζί της στο ταξίδι νέους, μικρούς - και όχι μόνο - φίλους της να φάνε μαζί το λωτό…και να ξεχάσουν να μεγαλώσουν.

Η Ξένια Καλογεροπούλου έγραψε την ιστορία του Οδυσσεβάχ από την Ιθαγδάτη που ταξιδεύει ψάχνοντας το Κυκλολωτογοργοκιρκιλάριζο. χρησιμοποιώντας στοιχεία από την Οδύσσεια, από τις Χίλιες και μία νύχτες, και πολλά άλλα παραμύθια .

Η σκηνή μετατρέπεται ολόκληρη σε καράβι, που ανοίγει τα πανιά του και ταξιδεύουμε μαζί του σε νησιά και χώρες μαγικές για να συναντήσουμε τον Κύκλωπα, λωτοφάγους, γοργόνες, πειρατές και να ανακαλύψουμε τις περιπέτειες του Οδυσσεβάχ και των συντρόφων του.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Γάκης, ο οποίος τιμήθηκε με το βραβείο "Δημήτρης Χορν" το 2006 για την ερμηνεία του στην παράσταση "Κατσαρίδα" και από τότε συμμετέχει ανατρεπτικά στα θεατρικά δρώμενα της χώρας ενώ διατηρείται η μαγική μουσική του Διονύση Σαββόπουλου για να μας ταξιδέψει.

Ο Οδυσσεβάχ έχει μεταφραστεί σε 8 γλώσσες, έχει παρουσιαστεί από αρκετούς ξένους θιάσους, αλλά και από 10 ελληνικά ΔΗΠΕΘΕ.

Μια παράσταση για κάθε ηλικία, που δεν πρέπει να χάσετε .

Ρωτήστε αυτούς που την είδαν.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Παναγιώτας Κοκκορού, η κίνηση του Χρήστου Παπαδόπουλου, η μουσική διδασκαλία είναι της Μαρίας Δελλή. Βοηθός σκηνοθέτη η Νόνια Μαλεφάκη.

Ηθοποιοί: Αβραμίδης Γιώργος, Αντωνίου Σοφία, Καβάλη Αμαλία, Κωμοδίκης Κλείτος, Μπιμπής Κώστας, Σοφολόγης Γιάννης.

Ζωντανή μουσική: Καλλιαρδού Αλεξία

Η παράσταση ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ θα βρίσκεται στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για 1 μοναδική παραστάση την Τετάρτη 28Δεκεμβρίου στις 7:00μ.μ. Εισιτήρια προπωλούνται. Τηλέφωνο για πληροφορίες 6972 808693

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρία Λουτζιούδη

Τηλ. Επικοινωνίας : m. 6947 70 69 72 Τ. 2311 271 299

e-mail: loutzioudim@medialine.gr

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ 14ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΚΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΤΑΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ "ΜΑΤΙ"

ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ....ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΠΗ..


* Γ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ: ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΕΙΤΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ …ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
* Σ.ΖΟΥΡΖΟΥΡΑ: ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΠΗ. ΠΗΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Τη διαβεβαίωση ότι κανένα ΚΑΠΗ του Δίου-Ολύμπου δεν θα κλείσει με πρωτοβουλία του δήμου (εκτός κι αν πρόκειται για επιθυμία κάποιου Δ.Σ. ΚΑΠΗ), εξέφρασε ο αναπληρωτής δήμαρχος, Γιώργος Φαρμάκης, μιλώντας στη συνεδρίαση του πρόσφατου δημοτικού συμβουλίου.

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι ο δήμος δεν μπορεί πλέον να πληρώνει, εν μέσω μεγάλης οικονομικής κρίσης, υπέρογκα ενοίκια, ούτε όμως και καύσιμα που θα ζεσταίνουν ακόμη και τους …ιδιώτες-ιδιοκτήτες που νοικιάζουν τους χώρους των ΚΑΠΗ στον δήμο.
Επιπλέον, είπε ότι τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης τα δέχεται πρωτίστως και ο δήμος. Τόνισε δε ότι το βάρος της αδυναμίας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην κεντρική σκηνή όσον αφορά την οικονομική διαχείριση των πραγμάτων, μεταφέρθηκε στους δήμους.
«Μεταφέρεται δε συνεχώς με τρόπο οδυνηρό και έχω την αίσθηση ότι κάποια στιγμή θα οδηγήσει τους δήμους να κλείσουν και να σηκώσουν μαύρες σημαίες», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, Γ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ.
Ολόκληρη η τοποθέτηση του κ. Γ. Φαρμάκη, επί του θέματος, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, έχει ως εξής:
«Ίσως από παραπληροφόρηση ορισμένων πολιτών, πρόσφατα, κάποιοι πρόεδροι κοινοτήτων έγιναν δέκτες παραπόνων ότι δήθεν ο δήμος Δίου-Ολύμπου θα κλείσει τα ΚΑΠΗ. ΚΑΠΗ δεν θα κλείσουμε κανένα, όμως, από την άλλη μεριά, δεν μπορούν να λειτουργούν ΚΑΠΗ με τον τρόπο που λειτουργούσαν κατά το πρόσφατο παρελθόν.
Δεν μπορούν να λειτουργούν ΚΑΠΗ πληρώνοντας ο δήμος ενοίκια της τάξης των 800 ευρώ κατά μήνα, δεν μπορούν να λειτουργούν ΚΑΠΗ όπου μονίμως όλο το 24ωρο τα καλοριφέρ δουλεύουν στο φουλ, δεν μπορούν να λειτουργούν ΚΑΠΗ με τα δεδομένα τα οποία κάποιοι είχαν συνηθίσει να λειτουργούν.
Η απόφαση που πάρθηκε από την κοινωφελή επιχείρηση του δήμου, όπου υπάγονται και τα ΚΑΠΗ, είναι ότι κάθε ΚΑΠΗ θα χρηματοδοτείται με 3.000 ευρώ για να καλύπτει τα ενοίκιά του. Και μην ξεχνάμε ότι πέρα απ’ αυτό το ποσό, το ρεύμα από τα ΚΑΠΗ το πληρώνει και αυτό ο δήμος.
Μην ξεχνάμε ότι είναι και άλλα πράγματα που αν έχει τη δυνατότητα ο δήμος μπορεί να κάνει, αλλά αυτά τα οποία γίνονταν μέχρι πρότινος, δηλαδή να πληρώνει ο δήμος 800 ευρώ κάθε μήνα, να φουλάρει και το πετρέλαιο και να ζεσταίνονται και διαμερίσματα του ιδιοκτήτη, αυτά πρέπει να τα ξεχάσουμε.
Δυστυχώς, κάποια τέτοια πράγματα μας φτάσανε εδώ που φτάσαμε! Είναι κάποια πράγματα που εγώ τα θεωρώ ανεξήγητα. Όπως ανεξήγητο είναι και το γεγονός που κατήγγειλε πρόεδρος από κοινότητα ότι βρήκε βάνες, δεν ξέρω πόσες, να είναι σπασμένες. Εννιά βάνες σπασμένες από δολιοφθορά…!
Επίσης, μου κατήγγειλε πρόεδρος ότι ενώ πήγαν συνεργεία του δήμου και κόψανε παράνομες ηλεκτροδοτήσεις σε κάποια καταστήματα, διαπίστωσε ότι οι ιδιώτες έκαναν πάλι το ίδιο. Επομένως, πρέπει να υποβληθούν μηνύσεις… Τελείωσε η ατιμωρησία!», ανέφερε ο αναπληρωτής δήμαρχος.
ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ
Όσο για τις γενικότερες δυσκολίες που διέρχεται ο δήμος Δίου-Ολύμπου, ο κ. Γ. Φαρμάκης διεκτραγωδώντας την όλη κατάσταση, σημείωσε: «Πρέπει να σας επαναλάβω ότι ο αυτός χειμώνας, που στην ουσία δεν ξεκίνησε, θα είναι πολύ δύσκολος. Τα όποια οικονομικά μεγέθη τα οποία είχαμε μπροστά μας, συνεχώς συμπιέζονται, συνεχώς συνθλίβονται…
Δυστυχώς, τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης τα δεχόμαστε ίσως πρωτίστως και εμείς ως δήμος. Το βάρος της αδυναμίας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην κεντρική σκηνή όσον αφορά την οικονομική διαχείριση των πραγμάτων, μεταφέρθηκε σ’ εμάς. Και μεταφέρεται συνεχώς με τρόπο οδυνηρό και έχω την αίσθηση ότι κάποια στιγμή θα οδηγήσει τους δήμους να κλείσουν και να σηκώσουν μαύρες σημαίες»!
Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ», ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΡΖΟΥΡΑ.
Στην ίδια συνεδρίαση του Δ.Σ. Δίου-Ολύμπου, μετά την τοποθέτηση του αναπληρωτή δημάρχου Γ.Φαρμάκη, επί του θέματος των ΚΑΠΗ τοποθετήθηκε και η αντιπρόεδρος της «Κοινωφελούς» του Δ.Δίου-Ολύμπου, Σοφία Ζουρζούρα, η οποία μιλώντας για την κατάσταση λειτουργίας ορισμένων ΚΑΠΗ του δήμου, ανέφερε τα εξής:
«Ξέρετε, μήπως, αγαπητοί συνάδελφοι, τι αναφέρει το καταστατικό λειτουργίας των ΚΑΠΗ; Πάντως, σίγουρα δεν αναφέρει ότι είναι ταβέρνες, τις οποίες επισκέπτονται από αλλοδαποί μέχρι άνθρωποι όχι της τρίτης ηλικίας, οι οποίοι πίνουν και μεθούν και… καλύτερα ας μην προχωρήσω παραπέρα, ας μην πω τίποτε περισσότερο…
Ξέρετε, μήπως, αγαπητοί συνάδελφοι ότι είχαμε σε κάποια ΚΑΠΗ λογαριασμούς τηλεφώνων της τάξης των 1.500 ευρώ; Ξέρετε, μήπως, ότι για κάποια ΚΑΠΗ πληρώναμε λογαριασμούς από ρολόγια της ΔΕΗ που σχετίζονταν μέχρι και από σπίτια ιδιοκτητών από τους οποίους νοικιάζαμε χώρους ΚΑΠΗ;
Ξέρετε, μήπως, ότι για κάποια ΚΑΠΗ πληρώναμε θέρμανση και για σπίτια ιδιοκτητών; Ξέρετε, μήπως, ότι σε κάποια ΚΑΠΗ υπήρχε μέχρι σύνδεση conn-x;
Και βέβαια, αν μιλάμε για το ΚΑΠΗ της Βροντούς, τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ εδώ και δύο μήνες επικοινωνούν μαζί μας στην «Κοινωφελή» του δήμου λέγοντάς μας ότι θέλουν να το κλείσουν το ΚΑΠΗ…
Εμείς, βέβαια, τους λέγαμε: «Κάντε μια προσπάθεια να μην κλείσει το ΚΑΠΗ». Και τις τελευταίες δύο φορές ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Καλαϊτζής, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά, μου είπε, επί λέξει: Κυρία Ζουρζούρα, είμαστε έξι άτομα όλα – όλα που πάμε (στο ΚΑΠΗ), τα τέσσερα άτομα παίζουν πρέφα και τα άλλα δύο άτομα παρακολουθούν.
Εγώ, όμως, του είπα: Πρόεδρε, κάντε μια προσπάθεια να κρατήσετε το ΚΑΠΗ, πήρα όμως την απάντηση: «Δεν μπορούμε να το κρατήσουμε»!

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝ -ΟΛΥΜΠΟΥ.


ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Π.ΚΙΑΦΑ. ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
* Γ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ: ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ ΤΕΛΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΤΕΛΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
* Π.ΚΙΑΦΑΣ: ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΤΕΡΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΠΑΓΩΜΑ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ.
* Θ.ΣΤΥΛΟΣ: ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΕΛΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΑΝΟ

Καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη αλλά, αντίθετα, μειώσεις σε ορισμένα τέλη κατά περίπτωση και περιοχή, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δίου-Ολύμπου μετά από εισηγήσεις που πραγματοποίησε ο πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής του δήμου – αντιδήμαρχος Πέτρος Κιάφας.
Είχε προηγηθεί ομόφωνη απόφαση της οικονομικής επιτροπής σχετικά με τα τέλη ύδρευσης – αποχέτευσης, φωτισμού – καθαριότητας, χρήσης πεζοδρομίων, οδών, πλατειών, κοινόχρηστων χώρων και αιγιαλού, άρδευσης, δικαιώματος βοσκής, ακίνητης περιουσίας κλπ, για το έτος 2012 στον δήμο Δίου-Ολύμπου.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ.ΦΑΡΜΑΚΗ
Για το σκεπτικό της απόφασης που αφορά στην τιμολογιακή πολιτική του δήμου, ο αναπληρωτής δήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης δήλωσε: «Αυτά τα οποία προτάθηκαν ομόφωνα από την οικονομική επιτροπή όσον αφορά στα δημοτικά τέλη, τα αποφασίσαμε στη συνέχεια και ως δημοτικό συμβούλιο.
Με τις συγκεκριμένες μας αποφάσεις προσπαθήσαμε αφενός μεν να κλείσουμε την ψαλίδα όσον αφορά στο ύψος των τελών από περιοχή σε περιοχή του δήμου μας, αναγνωρίζοντας όμως ταυτόχρονα τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής, όπως επίσης κατανοώντας ότι υπάρχει και μια οικονομική κρίση που επηρεάζει αρνητικά τους δημότες μας.
Όταν μιλάμε, βέβαια, για ιδιαιτερότητες εννοούμε το εξής: Κάθε δημοτική ενότητα επιβαρύνει με διαφορετικό τρόπο τον δήμο μας. Για παράδειγμα, κάποιες περιοχές υδρεύονται με γεωτρήσεις, όπως είναι η δημοτική ενότητα Δίου και Ανατολικού Ολύμπου ή η Γρίτσα και το Ξηροκάμπι Λιτοχώρου, ενώ κάποιες άλλες περιοχές όπως π.χ. ο οικισμός του Λιτοχώρου υδρεύεται με ελεύθερη ροή του νερού.
Αυτή, λοιπόν, η διαφορά από περιοχή σε περιοχή είναι και ο βασικός λόγος που δεν εξισώσαμε όλες τις περιοχές του δήμου μας για να πληρώνουν όλοι το ίδιο. Διότι αν κάναμε κάτι τέτοιο, δηλαδή αν κάναμε οριζόντια εφαρμογή παντού ως προς την επιβολή τελών, τότε αυτό θα ήταν άδικο για κάποιους από τους συμπολίτες μας, θα αποτελούσε δηλαδή ένα χαράτσι.
Με την ίδια λογική, χαράτσι θα αποτελούσε και η ενιαία επιβολή τέλους πεζοδρομίων. Φανταστείτε π.χ. τα καταστήματα της Βροντούς να πλήρωναν το ίδιο με τα καταστήματα του Πλαταμώνα.
Τέλος, θα ήθελα να πω ότι αναφορικά με το ύψος των τελών που πληρώνουν οι δημότες της περιοχής μας σε σχέση με άλλους δήμους ανά την Ελλάδα, πρέπει να πούμε ότι ο δήμος Δίου-Ολύμπου ανήκει στην κατηγορία των δήμων που έχουν επιβάλει από τα χαμηλότερα τέλη στη χώρα».
Π.ΚΙΑΦΑΣ: ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΤΕΡΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ
Για το ίδιο θέμα, δηλώσεις πραγματοποίησε και ο πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής – αντιδήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Πέτρος Κιάφας, αναφέροντας τα εξής:
«Αυξήσεις δεν έγιναν πουθενά, πλην μιας περίπτωσης. Αντίθετα, λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής, δηλαδή το πόσο μας κοστίζει μια υπηρεσία σε μια περιοχή, προσπαθήσαμε να κάνουμε μια σύγκλιση τιμών στα τέλη, μειώνοντάς τα σε κάποιες περιπτώσεις.
Δεν θα πρέπει, επίσης, να ξεχνάμε ότι προηγούμενες δημοτικές διοικήσεις στον Ανατολικό Όλυμπο είχαν, για παράδειγμα, τα τέλη πεζοδρομίου και αιγιαλού να φτάνουν έως 40 ευρώ.
Από την πλευρά μας, εμείς ως νέα διοίκηση, με δεδομένη και την αρνητική οικονομική συγκυρία, μειώσαμε αυτά τα τέλη για το 2011 στα 15 ευρώ και για το 2012 τα μειώσαμε κι άλλο και τα πήγαμε στα 12 ευρώ.
Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι τα εξισώσαμε με άλλες περιοχές, διότι, για παράδειγμα, δεν είναι δυνατόν η περιοχή του Βαρικού Λιτοχώρου να πληρώνει 12 ευρώ, όταν δεν έχει την ίδια τουριστική κίνηση με κάποιες από τις περιοχές του δήμου μας.
Το ίδιο ισχύει και για τις περιοχές Παντελεήμονα και Σκοτίνας που πληρώνουν μικρότερα τέλη, συγκεκριμένα πληρώνουν 8 ευρώ, ενώ η Πλάκα Λιτοχώρου πλήρωνε 4 ευρώ και είναι μια περίπτωση, η μοναδική, που για λόγους σύγκλισης τιμών αυξήσαμε στα 6 ευρώ.
Επίσης, η παραλία του Βαρικού Λιτοχώρου, που ως γνωστόν το καλοκαίρι κατακλύζεται από κατοίκους κυρίως της δημοτικής ενότητας Δίου, αυτή λοιπόν η παραλία θα πληρώνει 2 ευρώ, ενώ 12 ευρώ θα πληρώνουν μόνο η Λεπτοκαρυά, ο Πλαταμώνας και οι Πόροι, που έχουν και μεγαλύτερη τουριστική κίνηση αλλά και μεγαλύτερη χρονική διάρκεια ως προς την επισκεψιμότητα.
ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ
Όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, γίνονται με τη λογική ότι κάθε περιοχή επιβαρύνει τον δήμο διαφορετικά. Για παράδειγμα, να μιλήσουμε για την καθαριότητα, με τις μετρήσεις και τις ζυγίσεις απορριμμάτων που γίνονται, βλέπουμε ότι το 70% και πλέον της αποκομιδής των απορριμμάτων αφορά περιοχές της δημοτικής ενότητας Ανατολικού Ολύμπου και Λιτοχώρου.
Συνεπώς, είναι λογικό οι κάτοικοι αυτών των περιοχών να επιβαρύνονται με μια μικρή προσαύξηση σε σχέση με χωριά της δημοτικής ενότητας Δίου που παράγει λιγότερα απορρίμματα και επιβαρύνει λιγότερο τον δήμο.
Επίσης, ως προς τα τέλη πεζοδρομίων, και εδώ οι χρεώσεις είναι διαφορετικές, επειδή έχουμε λάβει υπόψη μας το πόσο μας επιβαρύνει μια υπηρεσία σε κάθε περιοχή, ταυτόχρονα όμως έχουμε λάβει υπόψη μας και το τι μπορεί να προσφέρει οικονομικά κάθε περιοχή. Για παράδειγμα, άλλοι είναι οι τζίροι στην περιοχή του Βαρικού ή της Πλάκας ενώ άλλοι είναι οι τζίροι στη Λεπτοκαρυά η οποία ακόμη και μέχρι τον Οκτώβριο έχει κάποιον τουρισμό.
Αυτή η νέα τιμολογιακή πολιτική μας ως προς τα δημοτικά τέλη, πρέπει να πούμε ότι προτού ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο έγινε αντικείμενο ενδελεχούς συζήτησης στην οικονομική επιτροπή του δήμου, στην οποία προεδρεύω. Εκεί, λοιπόν, πήραμε ομόφωνη απόφαση για τα δημοτικά τέλη, πράγμα πολύ ευχάριστο και ιδιαίτερα αισιόδοξο.
Γι αυτό και θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω και δημόσια όλα τα μέλη της οικονομικής επιτροπής του δήμου που απαρτίζεται από συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, οι οποίοι λειτουργώντας όλοι τους με πνεύμα συναίνεσης και γνώσης των τεράστιων προβλημάτων, έθεσαν το συμφέρον του δήμου πάνω από οποιαδήποτε μικροπολιτική προσέγγιση των θεμάτων».
ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΕΜΒΑΔΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΔΙΚΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Ο τ. Δ.ΑΝ.ΟΛΥΜΠΟΥ
Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο κ. Κιάφας ανέφερε ότι ο δήμος Δίου-Ολύμπου προτίθεται να προβεί και σε επιβεβλημένες διορθώσεις εμβαδών οικοδομών, επειδή τα προηγούμενα χρόνια κάποιες διοικήσεις του τ. δήμου Ανατολικού Ολύμπου είχαν καταγράψει με άδικο τρόπο το εμβαδόν πολλών οικοδομών.
Το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να καλούνται σήμερα δημότες της δημοτικής ενότητας Ανατολικού Ολύμπου να πληρώσουν μεγαλύτερα ποσά όχι μόνο ως προς τα δημοτικά τέλη αλλά και ως προς τον φόρο ιδιοκατοίκησης που ζητείται να καταβληθεί μέσω της ΔΕΗ. «Επαναλαμβάνω, αυτό το λάθος είμαστε διατεθειμένοι να το διορθώσουμε. Και θα το διορθώσουμε», είπε στο κλείσιμο των δηλώσεών του ο κ. Κιάφας.
Θ.ΣΤΥΛΟΣ: ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΑΝΟ
Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι σε μειώσεις τελών προχώρησε και η δημοτική επιχείρηση ΔΕΥΑΑΝΟ. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, Θανάσης Στύλος, δήλωσε:
«Καταρχήν, να θυμίσω ότι προεκλογικά ο εκλεγμένος δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, είχε δεσμευτεί ότι θα αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική στη ΔΕΥΑΑΝΟ και ότι θα μειωθούν τα πάγια και θα ορθολογικοποιηθούν οι τιμές των τελών ύδρευσης.
Αυτές οι δεσμεύσεις μας γίνονται πλέον πράξεις. Και συγκεκριμένα, άρχισε πια η ΔΕΥΑΑΝΟ να μετράει τα ρολόγια της ύδρευσης ενώ άλλαξε και την τιμολογιακή της πολιτική.
Όπως είναι γνωστό, η ΔΕΥΑΑΝΟ επί ημερών του τ. δήμου Ανατολικού Ολύμπου δεν κατέγραφε την κατανάλωση του νερού από ρολόγια αλλά επέβαλε οριζόντια ένα τέλος ύψους 120 ευρώ το οποίο πλήρωναν άπαντες, δηλαδή το ίδιο τέλος πλήρωναν ακόμη και οι ηλικιωμένοι και οι οικονομικά αδύνατοι δημότες μας που διέμεναν π.χ. σε ένα μικρό σπίτι 30 τ.μ. αλλά το ίδιο τέλος πλήρωναν και τα μεγάλα ξενοδοχεία.
Αυτή όμως η τιμολογιακή πολιτική αποτελούσε μια τεράστια αδικία για τους κατοίκους της Νότιας Πιερίας, ιδιαίτερα δε για τους πιο αδύναμους οικονομικά και μάλιστα εν μέσω μεγάλης οικονομικής κρίσης. Αυτή, λοιπόν, η άδικη πολιτική διορθώθηκε και αυτό το βλέπουμε στα τέλη ύδρευσης του 2012.
Συγκεκριμένα, πήραμε απόφαση στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑΝΟ και θα ισχύει για το έτος 2012, ως εξής: Το πάγιο από 120 ευρώ διαμορφώνεται στα 80 ευρώ ετησίως, με 150 κυβικά νερού δωρεάν.
Επίσης, πάνω από 150 κυβικά θα ισχύουν οι εξής χρεώσεις: 150 – 250 κυβικά, 0,20 λεπτά ανά κυβικό. 251 – 350 κυβικά, 0,30 λεπτά ανά κυβικό. 351 – 450 κυβικά, 0,40 λεπτά ανά κυβικό. Και από 451 και πάνω κυβικά, 0,50 λεπτά ανά κυβικό», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ΔΕΥΑΑΝΟ, Θανάσης Στύλος.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ


Καιρός να ενωθούν οι Έλληνες παγκοσμίως.
Εάν δεν υψώσουμε και τώρα τη φωνή μας, καλύτερα να σωπάσουμε για πάντα.
Παρακαλούμε αντιγράψτε, αναδημοσιεύστε και προωθήστε την αφίσσα σε όλους όσους γνωρίζετε. Κυρίως όμως στείλτε το κείμενο που ακολουθεί στους παραπάνω αναφερόμενους παραλήπτες...

ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Όσες οργανώσεις, σύνδεσμοι, σύλλογοι, ιστότοποι, ιστολόγια κλπ επιθυμείτε να συμμετέχετε ενεργά στην εκστρατεία, παρακαλούμε στείλτε μας τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική διεύθυνσηcampaign@macedoniaontheweb.eu
ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ;
Δεν μας ξεγελούν οι όροι «διεθνής, διμερής, συνταγματική»
Δεν μας ξεγελούν οι «γεωγραφικοί» προσδιορισμοί «βόρεια, άνω, Μακεδονία του Βαρδάρη» (με ή χωρίς παρένθεση)
Η «βόρεια» Μακεδονία συνεπάγεται και «νότια». Η «άνω» Μακεδονία συνεπάγεται και «κάτω».
Η συγκατάθεση στη σύνθετη ονομασία συνεπάγεται με το ξεπούλημα της εθνικής μας κληρονομιάς. Συνεπάγεται με συνένεση στον αλυτρωτισμό των Σκοπίων. Συνεπάγεται με έσχατη προδοσία.
Οι χώρες που αναγνώρισαν τα Σκόπια με τη συνταγματική τους ονομασία, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΗΕ, έχουν συμφωνήσει πως θα δεχθούν το όνομα που θα προκύψει από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο χωρών. Γιατί εκχωρείτε λοιπόν χωρίς δεύτερη σκέψη το όνομα 2,5 εκατομμυρίων Μακεδόνων;
Πείτε Όχι στη σύνθετη ονομασία. Ανατρέψτε τα δεδομένα. Δεν είναι δικό μας το πρόβλημα αλλά της πΓΔΜ. Δε χρειαζόμαστε εμείς «διμερή» λύση, αλλά αυτοί. Όσες χώρες στον κόσμο κι αν τους αναγνωρίσουν, η Ελλάδα έχει την τελευταία λέξη.
Σας απευθύνουμε έκκληση: Μην ξεπουλήσετε το όνομα μας.
Ποιός είναι αυτός που έχει το δικαίωμα, Έλληνας ή όχι, να στερήσει σε εμάς τους Μακεδόνες, το δικαίωμα μας στην ιστορία μας και τον πολιτισμό μας, και να παραχωρήσει την ταυτότητα μας σε ένα νεοσύστατο Σλαβικό έθνος;
Η Μακεδονία, ένα ζωτικό τμήμα του Ελληνικού κόσμου από τις απαρχές της ιστορίας μας, είχε επανειλλημένως χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο της επεκτατικής πολιτικής των Βούλγαρων, Σλάβων και Σοβιετικών, που ήθελαν πρόσβαση στο Αιγαίο.
Η π.Γ.Δ.Μ, ήταν γνωστή ως Βαρντάρσκα έως τα μέσα της δεκαετίας του 1940, όταν ο Γιόζιπ Μπροζ Τίτο άλλαξε το όνομα της και παραχάραξε το όνομα της και την πολιτιστική της κληρονομιά στην προσπάθεια του να αρπάξει την Μακεδονία από την Ελλάδα.
Γιατί πρέπει ξαφνικά να αναγνωρίσουμε ένα «Μακεδονικό» κράτος και έθνος από τη στιγμή που η χρήση αυτού του όρου από μη-Έλληνες αποτελεί προσβολή της κληρονομιάς μας;
Όπως δήλωσε ο πρώτος πρόεδρος της πΓΔΜ, Κίρο ΓΚλιγκόρωφ: «Είμαστε Σλάβοι και ήρθαμε στην περιοχή τον 6ο αιώνα μ.Χ.… Δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων. Σοβαροί ιστορικοί γελούν με όσα συμβαίνουν στην χώρα μου. Έτσι όπως πάμε θα βγούμε απευθείας απόγονοι του Αδάμ και της Εύας και θα αποδειχτεί ότι και ο παράδεισος είναι Μακεδονικός…»
Κοινή λογική. Θα διαπραγματευόταν ποτέ κάποια άλλη χώρα την εθνική της κληρονομιά;
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ
Την εκστρατεία συνυπογράφουν έως τώρα:
Ανεξάρτητο Ελληνικό Δίκτυο - Πανμακεδονικές οργανώσεις Υφηλίου (Καναδά, ΗΠΑ, Ευρώπης, Αυστραλίας και Αφρικής) – Ελληνο Αμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο (HANC) - Ελληνικό Ηλεκτρονικό Κέντρο (HEC) - Ελληνικό Κογκρέσσο του Κεμπέκ – Κίνηση για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - Αυστραλιανό Μακεδονικό Γνωμοδοτικό Συμβούλιο (AMAC)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝ - ΟΛΥΜΠΟΥ.

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΞΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ ΦΙΛΟΠΤΩΧΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
* Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
* ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΤΙΣ 28 ΚΑΙ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Τρεις εκδηλώσεις – «γιορτές αγάπης» διοργανώνει ο δήμος Δίου-Ολύμπου και η αντιδημαρχία πολιτισμού, ενόψει εορτών Χριστουγέννων.
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου, στις 7.00 το απόγευμα.
Θα συμμετέχουν έξι μουσικά σχήματα ως εξής:
Παιδική χορωδία Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης»
Βυζαντινή χορωδία Δίου
Χορωδία Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης»
Ορχήστρα νέων Δίου
Φιλαρμονική Λιτοχώρου «Οδυσσέας Σβάρνας»
Χορωδία Ν.Πόρων – Πλαταμώνα
Επίσης, το «παρών» θα δώσουν και τρεις φιλόπτωχοι σύλλογοι:
Φιλόπτωχος σύλλογος Λιτοχώρου «Αγία Μαρίνα»
Σύλλογος φιλόπτωχων γυναικών Βροντούς
Φιλόπτωχος αδελφότητα «Άγιος Νικόλαος» Λεπτοκαρυάς
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
Με τα ίδια μουσικά σχήματα και τους φιλόπτωχους συλλόγους θα γίνει τόσο η δεύτερη όσο και η τρίτη εκδήλωση.
Συγκεκριμένα, η δεύτερη εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011 στο 2ο δημοτικό σχολείο Λεπτοκαρυάς στις 7.00 το απόγευμα.
Η τελευταία για το 2012 εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Διός Μέλαθρον» στον Άγιο Σπυρίδωνα, στις 7.00 το απόγευμα.

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,,,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΠΟΝΙΑ?

Μετά την παραίτηση της Γιώτας Μιχαλοπούλου , ακολούθησε και η απόλυση της Φαίη Μαυραγάνη.


Η διεύθυνση του ΑΝΤ1 της ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας τους πριν από...
λίγες ημέρες.
Στο planet - greece είχαν φτάσει πληροφορίες τις οποίες όμως μόλις σήμερα καταφέραμε να διασταυρώσουμε και σας ενημερώνουμε.Οι λόγοι της απομάκρυνσης της Φαίης Μαυραγάνη από τον ΑΝΤ1 δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.Η ίδια πάντως φαίνεται να μην επιθυμούσε τη λήξη της συνεργασίας με το σταθμό...

Στην Εθνική Παίδων κλήθηκε ο Γιώργος Τσαλμπούρης του Πιερικού Αρχελάου


Στην Εθνική Παίδων κλήθηκε ο Γιώργος Τσαλμπούρης του Πιερικού Αρχελάου. Ο νεαρός αθλητής κλήθηκε μαζί με τους Οικονομόπουλο (Μίλωνας), Μήτογλου (Αστέρια), Πασπαλά (Ικαρος Καλλιθέας), Σταμάτη (Ευρυάλη), Κώττα (ΠΑΟΚ), Συρόπουλο (Μαντουλίδης), Τολιόπουλο. Τσιμπούκη (Πανιώνιος), Χαραλαμπόπουλο (Αιγάλεω), Σκουλίδα, Παπαγιάννη (Περιστέρι), Θεοδωρόπουλο (Ολυμπιονίκη ΑΟ), Παπαδούλη (Ηράκλειο), Ζώρζο (ΑΟΠ Φαλήρου), Βλάχο (ΑΓΕ Χαλκίδας) .

Οι επίλεκτοι αθλητές θα προπονηθούν στις 26 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ, στην Αθήνα, και την επόμενη θα αναχωρήσουν για την Πάτρα ενόψει της συμμετοχής τους σε διεθνές Τουρνουά.

το MEGA έπαιξε στο δελτίο του θέματα που προέκυψαν από τις εκπομπές του Παπαχελά και της Στάη.


Από την "Ανατροπή" έπαιξε, για τα μάτια του κόσμου, μια άνευ σημασίας δήλωση του Σκανδαλίδη...

Τα θέματα, πάνω στα οποία στάθηκε, δίνοντάς τους μεγάλο τηλεοπτικό χρόνο, το MEGA ήταν από τις εκπομπές άλλων καναλιών (ΝΕΤ και ΣΚΑΪ) .
Και όλως συμπτωματικά, από τους ανταγωνιστές του Ντερμπεντέρη, Στάη και-βεβαίως βεβαίως-Παπαχελά.
Ο...

Χρυσοχοϊδης και όλα όσα είπε στο ΣΚΑΪ, αλλά και ο Τάσος Γιαννίτσης, με τη δήλωση βόμβα στη Στάη-που πρώτο ανέδειξε το nonews-NEWS-για τις απολύσεις στο Δημόσιο, ήταν τα βασικά θέματα στο Β' μέρος του δελτίου.
Και μετά απ' όλα αυτά, βάλαν για ελάχιστα δεύτερα, τη δήλωση του Σκανδαλίδη στην "Ανατροπή" , πως δε θα 'ναι υποψήφιος και τη βάφτισαν-ενώ ήδη είναι γνωστό και το 'χει ξαναδηλώσει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-σαν "αποκλειστική" .
Ήττα! ...

Καταντάει εκνευριστικό

Δεν είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα απ' την Δανία με το αγαλματένιο σώμα να έχει περάσει τα 40! Αδύνατον! Δείτε την στην πρόσφατη φωτογράφηση της και τα σχόλια δικά σας!




Ο Όλυμπος πρέπει να γίνει τα επόμενα χρόνια να γίνει το Saint Moritz των Βαλκανίων!




Σας παραθέτω πληροφορίες τι παίζεται γύρω απο το βουνό μας.

Επενδυτές από το εξωτερικό εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο επένδυσης στο ψηλότερο βουνό της Ελλάδας και σκοπεύουν να κατασκευάσουν πολυτελές θέρετρο που θα προσελκύει τουρίστες ολόκληρο τον χρόνο....


Τελεφερίκ, σαλέ, πεντάστερα ξενοδοχεία, καζίνο και γήπεδα γκολφ είναι μερικά μόνο από τα σχέδια που βρίσκονται στα σκαριά για την ανάπλαση του «βουνού των θεών». Στους πρόποδες του Ολύμπου, και συγκεκριμένα στη θέση Ξηροκάμπι, εικάζεται ότι θα δημιουργηθεί ένα μυθολογικό θεματικό πάρκο, όπως η Disneyland στο Παρίσι.

Σύμφωνα με επιχειρησιακό σχέδιο που έχει κατατεθεί από ρωσικό όμιλο πριν από τρία χρόνια, έκταση περίπου 1.000 στρεμμάτων θα παραχωρηθεί για επιχειρηματική-τουριστική εκμετάλλευση! Ρωσικός επιχειρηματικός όμιλος θα χτίσει σε υψόμετρο 1.500 μέτρων, στη θέση Γελαδαριές, ένα υπερπολυτελές παραθεριστικό θέρετρο πολλαπλών δράσεων.

Τώρα όμως το σχέδιο φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν την υλοποίησή του, καθώς η δημιουργία μυθολογικού πάρκου στον Όλυμπο χαρακτηρίζεται «έργο-σημαία» για την περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ ανάλογες προτάσεις γίνονται και στους αρμοδίους στο πλαίσιο του διαλόγου για το νέο θεσμικό πλαίσιο προστασίας για το «βουνό των θεών», που ετοίμασε το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι επενδυτές από τη Ρωσία χαρακτηρίζουν τον Όλυμπο έκταση-φιλέτο για την κατασκευή εγκαταστάσεων που θα προσελκύουν υψηλού επιπέδου τουρισμό από ολόκληρο τον κόσμο.

Πάλι καλά που η χώρα μας διαθέτει υπέροχο φυσικό πλούτο και έχει τη δυνατότητα να προσελκύει επενδύσεις! Γιατί αν περιμέναμε οργανωμένο σχέδιο από τα τζιμάνια της κυβέρνησης… καήκαμε!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν οι καταναλωτές για τα πέλλετ



όμως δεδομένου ότι το συγκεκριμένο καύσιμο....
δεν είναι ευρέως διαδομένο στη χώρα μας, συχνά εκφράζονται απορίες που έχουν να κάνουν είτε με το ίδιο το καύσιμο είτε με τις συσκευές που καίνε πέλλετ.

Παρακάτω, με τη μορφή ερωταπαντήσεων απο το energypress, διευκρινίζονται κάποια βασικά ζητήματα σχετικά με τη χρήση των πέλλετ για την κάλυψη των αναγκών σε θέρμανση:

Είναι εύκολη η δυνατότητα προμήθευσης των pellets;
Ναι είναι εύκολη,αφού τα pellets διανέμονται σε όλη την Ελλάδα και υπάρχει δυνατότητα και επάρκεια να καλυφθούν οι ανάγκες όλης της αγοράς.

Μπορώ να αλλάξω τον καυστήρα πετρελαίου με νέο pellet κρατώντας όμως τον λέβητα;
Φυσικά και υπάρχει αυτή η δυνατότητα αρκεί βέβαια να τηρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις.Επικοινωνήστε με κάποια εταιρία για να εξετάσετε και αυτό το ενδεχόμενο

Υπάρχει κάποιος παράγοντας που να εγγυάται ότι η τιμή του καυσίμου pellets δεν πρόκειται να αυξηθεί σε συνάρτηση με το πετρέλαιο τα επόμενα χρόνια;
Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι παρά τη συνεχόμενη αύξηση του πετρελαίου θέρμανσης,η τιμή των pellets δεν μεταβάλλεται,για τον λόγο ότι δεν είναι παράγωγο του πετρελαίου.

Είναι δυνατόν ένας καυστήρας – λέβητας βιοκαυσίμου (pellets) να χρησιμοποιηθεί με τα συμβατικά καλοριφέρ και μέχρι ποιες θερμοκρασίες μπορεί να φτάσει το νερό;
Ναι,γίνεται να χρησιμοποιήσουμε και συμβατική τεχνολογία και ενδοδαπέδια θέρμανση,ενώ η θερμοκρασία του νερού φτάνει από τους 70 0C έως και τους 120 0C .

Αν υφίσταται ένα παλιό σύστημα πετρελαίου,τι αλλαγές απαιτούνται να πραγματοποιηθούν στο μηχανοστάσιο ούτως ώστε να τοποθετηθεί ένα σύστημα καυστήρα – λέβητα βιομάζας;
Συνήθως δεν απαιτείται κάποια αλλαγή στο ήδη υπάρχον μηχανοστάσιο.

Τι συντήρηση χρειάζεται να κάνω;
Απαιτείται μία ετήσια συντήρηση.Πέραν αυτού δεν χρειάζεται κάποια άλλη συντήρηση,διότι τα πιο πολλά συστήματα στις μέρες μας έχουν τη δυνατότητα αυτόματου καθαρισμού του καυστήρα επιτυγχάνοντας την απομάκρυνση της στάχτης σε ένα ειδικό ενσωματωμένο δοχείο.

Yπάρχει η δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης;
Ναι υπάρχει με πολύ χαμηλότερο κόστος παραγωγής σε σχέση με έναν καυστήρα πετρελαίου.

Μετά τα αβγά και τα γιαούρτια που δέχτηκε από αγανακτισμένους, κατά την επίσκεψη του τον περασμένο μήνα στη Μυτιλήνη, ο Άδωνις Γεωργιάδης




αποδοκιμάστηκε έντονα, αυτή τη φορά στην Περαία Θεσσαλονίκης.


Ο... υφυπουργός Ανάπτυξης βρέθηκε στην περιοχή προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, μετά την απόφαση να ανασταλεί η λειτουργία της σχολής, λόγω ακαταλληλότητας των κτιρίων.

Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο, και του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή με συνθήματα και γιουχαρίσματα.

Kανείς δεν έχει δηλώσει καταθέσεις στην Ελβετία...



Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από τις δηλώσεις σε 15 βουλευτές παρατηρείται μείωση των καταθέσεων τους κατά μέσο όρο 100.000 ευρώ και πάνω, ενώ η μεγαλύτερη μείωση ανέρχεται στις 400.000 ευρώ.

Με εξαίρεση τέσσερις βουλευτές που... προχώρησαν σε αγορές (οικοπέδου, γραφείου, αγροτεμαχίου και μονοκατοικίας) από τους υπόλοιπους 11 θα ζητηθούν εξηγήσεις και θα ελεγχθεί μήπως οι μειώσεις είναι εκροή καταθέσεων προς το εξωτερικό.

Σύμφωνα πάντως με τον πρόεδρο της επιτροπής ελέγχου των δηλώσεων "πόθεν έσχες" Ευάγγελο Αργύρη κανείς δεν έχει δηλώσει καταθέσεις στην Ελβετία, ενώ σε ό,τι αφορά γενικότερα στις καταθέσεις εξωτερικού – με βάση τις δηλώσεις των βουλευτών- δεν υπάρχουν μεγάλα ποσά κατατεθειμένα σε τράπεζες του εξωτερικού, ενώ πρόσθεσε ότι τα ποσά αυτά κυρίως προέρχονται από επαγγελματική δραστηριότητα των βουλευτών.

Ο ίδιος πάντως δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "αν βρεθεί κάποιος να έχει έστω και 100 ευρώ σε Ελβετική Τράπεζα και δεν το έχει δηλώσει, έχει παρανομήσει".

Επεσήμανε, παράλληλα, ότι "από το 2010 στα πόθεν έσχες των πολιτικών, θα υπάρχει μια καινοτομία. Θα καταγράφονται μόνο οι μεταβολές στην περιουσιακή τους κατάσταση".

"Υπάρχει μια διαδικασία που είναι σε εξέλιξη και περιμένουμε τα στοιχεία από το Υπουργείο Οικονομικών για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν βουλευτές που έχουν καταθέσεις στην Ελβετία.

Όλα τα "πόθεν έσχες" για την Επιτροπή Ελέγχου είναι ανοικτά και κανένα δεν θα κλείσει αν δεν γίνει πλήρης διασταύρωση στοιχείων", τόνισε ο κ. Αργύρης συμπληρώνοντας ότι έστειλε επιστολή στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ζητώντας να ενημερωθεί η Επιτροπή αν υπάρχουν εμβάσματα στην Ελβετία Ελλήνων πολιτικών από το 2009 και μετά.

Αγορές ακινήτων και εξοχικών

Επιπλέον, από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι κατά το 2009, 9 βουλευτές προχώρησαν σε αγορά διαμερισμάτων, εκ των οποίων οι 6 με δάνειο, 5 βουλευτές προχώρησαν σε ανέγερση μονοκατοικιών, ένας αγόρασε οικόπεδο και 6 αγόρασαν αγροτεμάχια.

Σε ό,τι αφορά στους ευρωβουλευτές, βάσει των δηλώσεων 2 αγόρασαν διαμέρισμα στις Βρυξέλλες με δάνειο, 5 ευρωβουλευτές παρουσιάζουν μικρή μείωση των εισοδημάτων τους και 17 ευρωβουλευτές παρουσιάζουν αύξηση των εισοδημάτων τους.

Ακολουθεί η απόφαση της συνέλευσης των δημοσιογράφων της εφημερίδας Αυριανή:




"Οι Δημοσιογράφοι στην εφημερίδα Αυριανή παραμένουν, από δέκα ως και είκοσι μήνες, απλήρωτοι. Παρά τις... διαρκείς οχλήσεις μας προς την εργοδοσία, η τελευταία αρνείται να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στα προβλήματα. Ζητούμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας, καθώς και την τήρηση των συλλογικών συμβάσεων, τις οποίες η εργοδοσία καταστρατηγεί συστηματικά εδώ και χρόνια.

Παράλληλα εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία, Εξπρές , Κέρδος, Ναυτεμπορική, Αδέσμευτο Τύπο, στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER , καθώς και στην εφημερίδα Φίλαθλος.

Ακόμη εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στις υπό εξέλιξη κινητοποιήσεις σε ΕΡΤ, ΑΠΕ, ΕΡΑ και τα Δημοτικά Μέσα Ενημέρωσης καθώς και στους συναδέλφους μας στο ραδιόφωνο ΣΚΑΙ 100,3 και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ TV.

Δηλώνουμε επίσης ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύει ο χώρος του Τύπου και των ΜΜΕ, η ανάγκη διαφύλαξης της ενότητας όλων των εργαζομένων στον κλάδο είναι όσο ποτέ απαραίτητη."

ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ

Η Συνέλευση των Δημοσιογράφων στην "Αυριανή"

Από το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:



Οι πληροφορίες που αναφέρονται σε ορισμένα δημοσιεύματα, ότι στο Μέγαρο Μαξίμου και στον τομέα των social media απασχολούνταν 100 άτομα, είναι απολύτως ανακριβείς.
Η αλήθεια είναι ότι ... απασχολούνταν τρία άτομα εκ των οποίων έχουν μείνει δύο.

Σχόλιο: Είχαμε επισημάνει από την αρχή εδώ την αθλιότητα του δημοσιεύματος των ΝΕΩΝ. Αν μη τι άλλο πρωτότυπο να διαψεύδεται η εφημερίδα στην οποία...διέπρεψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής...

Μεγάλο αριθμό τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι Πρόσκοποι της Κατερίνης



Η διανομή θα γίνει την παραμονή Χριστουγέννων σε οικογένειες που έχουν υποδείξει ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» και πολίτες που γνωρίζουν τις πραγματικές ανάγκες συμπολιτών μας!!! Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο των Προσκόπων μπορούν να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω τηλέφωνα για να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Οτιδήποτε είναι ευπρόσδεκτο αλλά ιδιαίτερη έλλειψη υπάρχει σε χαρτιά υγείας, απορρυπαντικά και είδη υγιεινής (αφρόλουτρα, σαμπουάν κ.λ.π.). Οι προσφορές μπορούν να γίνουν μέχρι την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011.


Τηλ.επικοινωνίας:
6972019211 Τσιλακοπούλου Φανή
6974471087 Κουβαλιάς Γιώργος
6983465818 Φρειδερίκος Μαρκόπουλος

Η ΕΠΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΚΙΟΣΚΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ 2ο ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ ''ΟΛΥΜΠΟΣ''

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ!!!!
Εργασιακή εφεδρεία = απόλυση
Αφαίμαξη των ταμείων
Υποθήκη του μέλλοντος των παιδιών μας και της χώρας μας της ίδιας
Εργασιακές συνθήκες μεσαίωνα
40% Κάτω στο πορτοφόλι μας
Δεν μπορούμε πλέον να σπουδάσουμε τα παιδιά μας, να αποπληρώσουμε τα δάνεια μας, να ζήσουμε τις οικογένειες μας.
ΑΛΛΑ.....να μας ζητάνε και να είμαστε εντάξει στις οικονομικές μας υποχρεώσεις την ώρα που είμαστε απλήρωτοι για τις εξαιρέσιμες αποδοχές μας πάνω από τρεις μήνες και εκτός έδρας φύλλα πορείας σχεδόν ένα χρόνο, την ώρα που στη πράξη χρηματοδοτούμε το ΕΚΑΒ, την ώρα που οι βουλευτές ζητάνε επιπρόσθετες αμοιβές-πρόκληση χωρίς αιδώ, αποφεύγουν τους πολίτες στις ψαροταβέρνες που χλαπακιάζουν, ψωνίζουν τις γραβάτες των 5.000 ευρώ... Δεν υπάρχει άλλη λύση από το να απέχουμε από την εργασία μας. Ζητάμε την κατανόηση και τη βοήθεια σας πολίτες της Πιερίας. Υποφέρετε το ίδιο και περισσότερο από εμάς. Θα χρειαστείτε βοήθεια και θα βλέπετε τα “σαράβαλα” ασθενοφόρα οχήματα σταθμευμένα χωρίς προσωπικό. Εξαντληθήκαμε ψυχοσωματικά. Προσλήψεις δεν γίνονται, απολύσεις έρχονται και οι εισφορές που υποχρεωτικά μας κρατούνται τόσα χρόνια, πληρώνουν τους υπέρογκους τόκους των απάνθρωπων δανείων που συνάπτουν για να καλύψουν τις κλοπές τους!
ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ “ΚΥΡΙΟΙ” ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ, ΚΟΤΕΡΑ, ΣΠΙΤΑΡΟΝΕΣ, ΑΣΤΑΚΟΥΣ, ΑΜΑΞΑΡΕΣ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΡΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΙΖΕΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ
ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ........
.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ένωση Γονέων του Δήμου Κατερίνης

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων του Δήμου Κατερίνης, που εκλέχτηκε κατά τις αρχαιρεσίες στις 12-12-2011, συνήλθε σε συνεδρίαση και συγκροτήθηκε σε σώμα στις 16-12-2011 ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΠΕΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Γ.ΓΡΑΜ/ΤΕΑΣ: ΣΑΤΡΑΖΕΜΗ ΜΑΡΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜ/ΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΚΙΚΗ
ΜΕΛΗ: ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΓΙΑΝΤΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ
ΜΠΑΡΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΣΤΟΡΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
Για την υποψηφιότητα της ΔΕΠ εκλέχτηκε ο Μπαρούνης Βασίλης με αναπληρωματικό μέλος την Καραγιαννίδου Κική.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜ/ΤΕΑΣ
ΚΑΤΕΠΑΣ Ι. ΣΑΤΡΑΖΕΜΗ Μ

ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ
ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ
ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ !!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΗΔΙΑΣ ΠΙΑ .ΕΛΕΟΣ ...........
ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ , ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΒΓΑΙΝΕΙ
ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΑΣ!!!
Σ.Τ.

Συζήτηση για τον αγώνα στη ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ


Δεν υποχωρούμε, αν δεν δικαιωθούμε!

50 μέρες απεργία...
50 ημέρες ενός ηρωικού ταξικού αγώνα
για το δικαίωμα στην πλήρη και σταθερή δουλειά,
σε μια ζωή με αξιοπρέπεια...
50 ημέρες αντίστασης στα άθλια σχέδια
του κεφάλαιου, της κυβέρνησης και της εργοδοσίας,
τις απολύσεις και την τρομοκρατία...
50 ημέρες στην...
πύλη του εργοστασίου
αντάμα με το μεγαλειώδες κίνημα ταξικής και κοινωνικής αλληλεγγύης
απ’ όλη τη χώρα, απ’ όλο τον κόσμο...
Τιμώντας και θέλοντας να ενισχύσει αυτόν τον αγώνα,
το βιβλιοπωλείο «Εκτός των τειχών»
διοργανώνει συζήτηση
την Πέμπτη 22 Δεκέμβρη, στις 7:00 το απόγευμα,
με τη συμμετοχή απεργών χαλυβουργών
και εργαζομένων από χώρους που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.

ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ...






30 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ..

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ...

Σε μια όμορφη εκδήλωση, ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλης Πολύζος φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και μαζί όλο το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, που έχει στηθεί στην Πλατεία του Αγίου Αθανασίου στο Αιγίνιο.

Ο δήμαρχος προσκάλεσε όλους τους κατοίκους να διατηρήσουν ζωντανή την μαγεία των Χριστουγέννων και έδωσε τις καλύτερες ευχές του στους δημότες, την πόλη και την πατρίδα για το 2012.

Οι εορταστικοί φωτισμοί, τα πυροτεχνήματα, το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, η φάτνη, το σπιτάκι με τον ο Αϊ Βασίλη και τα δώρα που μοίρασε στα μικρά παιδιά που από νωρίς είχαν κατακλύσει το χώρο του Αγίου Αθανασίου, ήταν τα στοιχεία της βραδιάς, τα οποία δημιούργησαν μια αξέχαστη εορταστική ατμόσφαιρα.

Η Φιλαρμονική του Αιγινίου και οι παιδικές φωνές από τις χορωδίες των σχολείων επένδυσαν την πανέμορφη αυτή εικόνα με χριστουγεννιάτικες χαρούμενες μελωδίες.

Τη βραδιά ολοκλήρωσε το τρενάκι, που ευχαρίστησε του μικρούς μας φίλους με την βόλτα που τους έκανε.

Όλοι οι καλεσμένοι γεύτηκαν το ζεστό τσάι, το ζεστό κρασί με κανέλα και τα πλούσια εδέσματα που προσέφεραν οι κυρίες μέλη και φίλοι της Φιλαρμονικής Αιγινίου που μαζί με την αντιδήμαρχο κα. Ξανθίπη Βασιλειάδη είχαν την επιμέλεια και το στήσιμο αυτής της ωραίας ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκτός του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλη Πολύζου και της Αντιδημάρχου κυρίας Ξανθίπης Βασιλειάδη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Πολυχρονίδης, οι κ.κ Γιώργος Καλύβας, Δημήτρης Χλεμές, Μπάμπης Μαστοροτάσιος και ο Άρης Αγγέλου. Το ερώτημα παραμένει για τους υπόλοιπους απόντες.