PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΚΛ...ΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΡΕ ...ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗ;;;

''ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΑΘΗΚΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΦΩΡΕΩΝ ΑΥΤ/ΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ''.
ΚΛ…..ΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ;
ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΚΥΨΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ Ο ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΤΕ.ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΛΑΟΣ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ;ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ!!!ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!ΦΙΛΕ ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΑΡΙΦΑΣ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΡΙΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΨΥΧΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΙΟΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΣΟΥΔΑΚΗ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ.
βΑΛΤΕ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΡΤΟΤΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΞΗΣΗ; Ε ΠΟΣΑ; ΤΟ ΝΤΙΖΕΛ ΠΗΓΕ 1,50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΕΒΕ 440 ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΠΑΝΕ 900 ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΕΣ,ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 400 ΕΥΡΩ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΙ ΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙ; ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΕΙ ΚΑΝΑ ΨΗΦΟ.ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗ ΞΥΠΝΑ.ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ.ΣΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.ΟΣΟ ΕΠΙΤΑΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ.ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΓΑΜ… ΓΑΜ…Ε ΤΟΥΣ.!!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΠΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΕΙΝΑΤΕ ΤΩΡΑ.ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΩΣΤΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ.
Πηγή: agramatosvlaxos

Σεξοβόμβα ετών 58!

Η Jilly Johnson «άναβε φωτιές» στη δεκαετία του ’80, ως ένα από καυτά κορίτσια της «σελίδας 3» των βρετανικών ταμπλόιντ. Μπορεί να μην είχε τις εξωφρενικές καμπύλες πολλών συναδέλφων της, αλλά το σέξι βλέμμα και οι ερωτικές πόζες της, εξασφάλιζαν το θαυμασμό των αρσενικών αναγνωστών.

Σήμερα η Jilly έχει κλείσει τα 58 και δηλώνει περήφανη… γιαγιά 3 εγγονιών. Ωστόσο, όπως βλέπετε, απέχει πάρα πολύ από την εικόνα της καλοκάγαθης κυριούλας που διαβάζει ιστορίες και πλάθει κουλουράκια.

Όταν η Daily Mail της ζήτησε να ποζάρει και πάλι, η Jilly δεν το σκέφθηκε πολύ. Και γιατί να το σκεφτόταν άλλωστε; Ξέρετε πολλές κυρίες με τα προσόντα της; Και δεν εννοούμε μόνο γιαγιάδες…


"ΨΩΝΙΖΩ" ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΣΤΗΡΙΖΩ ...ΕΛΛΑΔΑ! ΝΑΙ ΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;;;


Αυτά τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στηρίζουμε μαγαζιά της ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ και ΟΧΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

Φέτος αποφασίζουμε να αγοράσουμε τα δώρα των Χριστουγέννων από τα μικρά μαγαζιά της γειτονιάς μας, από τη φίλη που δημιουργεί κοσμήματα και χειροτεχνίες, από τον τεχνίτη της γειτονιάς, τον συνοικιακό βιβλιοπώλη, απ’ όποιον αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση της πόλης μας.
Ας δώσουμε τα χρήματά μας σε φίλους, γείτονες, γνωστούς, ανθρώπους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη…
όχι στις πολυεθνικές και στους μεγάλους επιχειρηματίες που δίνουν μισθούς πείνας στους εργαζομένους και εγκαθιστούν τις επιχειρήσεις τους στο άλλο άκρο της Γης.
Αν συμφωνείτε, διαδώστε το!

Αλλά κάτω από το φόρεμα κρυβόταν...ένα σορτς.

Η πολύ γνωστή κωμική ηθοποιός παρευρέθηκε σε πρεμιέρα ταινίας και επειδή ήταν επίσημη προβολή έβαλε τα καλά της. Με ένα ωραίο βραδινό μαύρο φόρεμα και μαζεμένα ψηλά τα μαλλιά της έκανε την εμφάνισή της....


Αλλά κάτω από το φόρεμα κρυβόταν...ένα σορτς. Η ηθοποιός φαίνεται ότι μετά είχε κανονίσει να πάει σε ροκ πάρτι και για να είναι έτοιμη, μέσα από το φόρεμα φορούσε τζιν σορτς ή απλά ξέχασε να το βγάλει. Ποια είναι;

Ο λόγος για την Sarah Silverman που δεν φτάνει που το φορούσε από μέσα, κάτι την ενόχλησε και μπροστά στους φωτογράφους σήκωσε το φόρεμα και έγινε η αποκάλυψη ή τότε συνειδητοποίησε ότι το φορούσε. Δεν προσέχει κι αυτή!

Το όνειρο της είναι να βρει ένα άντρα για σοβαρή σχέση.

Η Ρωσιδούλα των φωτογραφιών είναι μία ρομαντική κοπέλα που αναζητά την τύχη της μέσω αγγελιών.



Το όνειρο της είναι να βρει ένα άντρα για σοβαρή σχέση. Δείτε τι ακριβώς γράφει στην αγγελία της:
"Αγαπώ στο σκι στο βουνό, μιλάω δύο γλώσσες, δεν καπνίζω και δεν παίρνω ναρκωτικά. Αναζητώ σοβαρή σχέση με άντρα προς 40.000 δολάρια το μήνα.
Υγ
Λατρεύω τις χελώνες από τον Ινδικό ωκεανό, καρχαρίες από τον κόλπο του Ομάν και το αξαίσιο ξενοδοχείο Parus."


Τα "φιλέτα" της Θεσσαλονίκης έβαλαν στο μάτι Τούρκοι μεγιστάνες του πλούτου.



Επιχειρηματίες της γειτονικής χώρας επισκέπτονται τη συμπρωτεύουσα και...
προχωρούν σε αγορές ακινήτων, ενώ στα σχέδιά τους βρίσκεται, σύμφωνα με την "Espresso", και το στολίδι του Θερμαϊκού, το "Μακεδονία Παλλάς".

Το σύμβολο της Θεσσαλονίκης, μετά τον Λευκό Πύργο, που εκτός απροόπτου κατεβάζει ρολά στις 27 Δεκεμβρίου, όπως έγινε γνωστό με τη λιτή ανακοίνωση του ομίλου Δασκαλαντωνάκη που το διαχειρίζεται από το 1994, αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους των Τούρκων επιχειρηματιών. Οπως είναι γνωστό, ήδη το ΙΚΑ, στο οποίο ανήκει το κτίριο, αναζητεί με διεθνή διαγωνισμό νέο μισθωτή και οι γείτονες δεν θέλουν να χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία. Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από τα λεγόμενα των υπαλλήλων της ιστορικής ξενοδοχειακής μονάδας. Σύμφωνα με τους εργαζομένους, πήγαν πρόσφατα εκπρόσωποι Τούρκων επιχειρηματιών και πραγματοποίησαν αυτοψία στον χώρο της μονάδας.

«Οπως μου είπαν συνάδελφοί μου εργαζόμενοι, ήρθαν ήδη Τούρκοι επιχειρηματίες και πραγματοποίησαν αυτοψία στους χώρους του ξενοδοχείου» λέει ο πρόεδρος του σωματίου των εργαζομένων Εμμανουήλ Φιλαδίτης και συνεχίζοντας προσθέτει: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μείνουν όλοι οι εργαζόμενοι και με τον νέο ιδιοκτήτη. Ηδη έχουν φύγει είκοσι συνάδελφοί μας. Ζητάμε να μείνουν και αυτοί στο ξενοδοχείο όπου δουλεύουν και τρία-τέσσερα παντρεμένα ζευγάρια που μπορεί να μείνουν άνεργα». Ετσι, τη θλίψη των κατοίκων της πόλης για το κλείσιμο του ιστορικού ξενοδοχείου διαδέχθηκε το σοκ όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο πως το "Μακεδονία Παλλάς" θα περάσει στα χέρια του Τούρκου επιχειρηματία Sudi Ozkan, γνωστού στη χώρα του ως "ο βασιλιάς των καζίνο".

Πόσο μα πόσο κορμάρα μπορεί να είναι αυτή η ξανθιά;



Ένα ονοματεπώνυμο είναι αρκετό. Danica Thrall! Το γνωστό μοντέλο επιστράτευσε για μια ακόμη φορά τα μεγάλα...
μέσα, δηλαδή το στήθος της, και μας χάρισε ένα εκπληκτικό topless για λογαριασμό του περιοδικού «Nuts»!

ΘΕΑ! Απολαύστε την… ΕΔΩ.!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ..

Οι πιο σέξι fan του ποδοσφαίρου










θαυμάστε τους...

Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ..

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο νέος Υφυπουργός Ναυτιλίας μας και δείχνει να μπαίνει “φουριόζος” στα νέα καθήκοντά του.

Αλλά τα τελευταία δύο χρόνια πετύχαμε και πολλά.

ΤΟ ΒΗΜΑ...

Image and video hosting by TinyPic

Χαμένος στις επιστολές και τις υπογραφές!

ΚΙΝΗΣΗ 136.

"Ξέρει" πολύ καλά η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΛάΟΣ-ΝΔ & σια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ..

ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ...ΤΥΧΑΙΟ...

ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ..

ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟ

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?

Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ..

ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΣΟΥ..

Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Συνέλευσης συνοικιών Κέντρου, Αστικών και Εργ. Κατοικιών Αγ. Αικατερίνης Κατερίνης.

Με τη συμμετοχή εκατό περίπου συμπολιτών μας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 27 Νοέμβρη η Λαϊκή Συνέλευση που κάλεσε επιτροπή πρωτοβουλίας κατοίκων των συνοικιών Κέντρου, Αστικών και Εργατικών κατοικιών Αγ. Αικατερίνης.
Το θέμα της συνέλευσης ήταν η οργάνωση του αγώνα, για την κατάργηση του άδικου και βάρβαρου μέτρου είσπραξης χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ και επίσης να μη κοπεί το ρεύμα σε κανέναν συμπολίτη μας, που δεν μπορεί ή δεν θέλει να πληρώσει το χαράτσι, αυτό να γίνει με τη λαϊκή οργανωμένη συλλογική προσπάθεια να καταργηθεί το παραπάνω αντιλαϊκό μέτρο.

Αναπτύχθηκε γόνιμη συζήτηση που επεκτάθηκε και σε άλλα προβλήματα της Λαϊκής οικογένειας. (ανεργία, νοσοκομειακή περίθαλψη, προβλήματα παιδείας, φόροι, κλπ)
Το σώμα της Λαϊκή Συνέλευσης υπερψήφισε τη συγκρότηση Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα Κέντρου, Αστικών, Εργ. Κατοικιών. Ορίστηκε 9/μελής επιτροπή η οποία θα συντονίσει τον αγώνα των κατοίκων των συνοικιών με παρεμβάσεις τόσο στη ΔΕΗ όσο και σε κάθε άλλο αρμόδιο φορέα.
Ομόφωνα αποφασίστηκε, με δυναμική και συλλογική αντιμετώπιση, να περιφρουρήσουμε το δικαίωμά μας στο κοινωνικό αγαθό που λέγεται Ηλεκτρικό Ρεύμα. Να μην επιτρέψουμε τη διακοπή του σε κανέναν που θα το επιχειρήσει και για κανέναν συμπολίτη μας και όχι μόνο σε όσους για στάχτη στα μάτια έχει εξαιρέσει η κυβέρνηση.
Αποφασίστηκε επίσης η πληρωμή του Ηλεκτρικού Ρεύματος ( αφαιρώντας το χαράτσι ) να γίνει Ηλεκτρονικά μέσω τραπεζών και οι αποδείξεις της πληρωμής μαζί με φωτοαντίγραφο του λογαριασμού να κατατεθούν μαζικά από την επιτροπή ή εξώδικα στην ΔΕΗ.
Η Λαϊκή επιτροπή αγώνα Κέντρου- Αστικών- Εργ. Κατοικιών θα συνεδριάσει ξανά την Κυριακή 4/12 στις 11 π.μ. στο 7ο Γυμνάσιο Κατερίνης οδός 19ης Μαΐου ( απέναντι από το άγαλμα του Πόντιου) και θα προβεί σε νέες ανακοινώσεις όσο αφορά τις περεταίρω ενέργειες, καθώς και στη δημοσιοποίηση των ονομάτων και τηλεφώνων των μελών της επιτροπής για την επικοινωνία των συμπολιτών μας μαζί της.
Προς το παρόν για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 6979330216-6986647165-6997257481-6985647355

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ!
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Η ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!



Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Συνέλευσης συνοικιών
Κέντρου, Αστικών και Εργ. Κατοικιών Αγ. Αικατερίνης Κατερίνης

απομάκρυνση πενήντα(50) διαφημιστικών πινακίδων, που είχαν τοποθετηθεί παράνομα στα διοικητικά όρια του Δήμου Κατερίνης.


Με στόχο την αποκατάσταση της αισθητικής του πολεοδομικού περιβάλλοντος και κυρίως την ασφάλεια του πολίτη, ειδικά συνεργεία του Δήμου Κατερίνης προχώρησαν τις τελευταίες ημέρες στην απομάκρυνση πενήντα(50) διαφημιστικών πινακίδων, που είχαν τοποθετηθεί παράνομα στα διοικητικά όρια του Δήμου Κατερίνης. Τον συντονισμό της συγκεκριμένης επιχείρησης είχε η Δημοτική Αστυνομία.

Πρόκειται για πινακίδες που είχαν τοποθετηθεί στις περιοχές: Εγγλέζικος(Ν.Πλαστήρα), Διασταύρωση Παλαιού – Νέου Κεραμιδίου (δρόμος προς Νοσοκομείο), και Π.Ε.Ο Κατερίνης – Ελασσόνας (στο ύψος της Ανδρομάχης).

«Βασικό μας μέλημα και άμεση προτεραιότητα είναι η διατήρηση της ευταξίας στην πόλη μέσα από την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας και η αισθητική αναβάθμιση της εικόνας της», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ζήνων Σατραζέμης.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ίτσιος επισημαίνει:«Είναι αδήριτη η ανάγκη απομάκρυνσης των αντιαισθητικών αλλά και των παράνομων πινακίδων. Με εντολή του Δημάρχου μας Σάββα Χιονίδη και με την ουσιαστική συνδρομή των εργαζομένων πιστεύω ότι κάνουμε σημαντικά βήματα προκειμένου να επαναφέρουμε την τάξη στο τοπίο καταπάτησης κοινόχρηστων χώρων».

Ας επισημανθεί, ότι ο Δήμος Κατερίνης προχωρά στην απομάκρυνση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων στο πλαίσιο εφαρμογής του άρθρου 8. του Ν.2946/2001. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πολλές περιπτώσεις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, μπορεί να γίνουν ακόμα και αιτία πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.
Τα πρόστιμα μάλιστα που μπορούν να επιβληθούν στους παραβάτες κυμαίνονται από 1.400 έως 10.000 ευρώ, ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα και την επικινδυνότητα.

ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2011


Mε όχημα αγαπημένες μουσικές και τραγούδια από τον ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογράφο, μια μοναδική μουσική παράσταση παρουσίασε - στο πλαίσιο των «Αικατερινείων» - η Ορχήστρα Νέων του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης αποσπώντας το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.

Οι φίλοι της μουσικής που το βράδυ της περασμένης Κυριακής κατέκλυσαν την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως «Άγιος Φώτιος» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πολλά και εξαιρετικά ακούσματα, που ακόμη και σήμερα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Πιο συγκεκριμένα, η μουσική επένδυση μεγάλων και διαχρονικών δημοφιλών ταινιών, βρέθηκε στο επίκεντρο της βραδιάς. Ειδικότερα παρουσιάστηκαν συνθέσεις των E. Morricone, M. Jarre, N. Rota, H. Mancini, N. Piovani, Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Β.Τσιτσάνη, Γ.Ζαμπέτα, Μ.Χιώτη, Μ.Λοίζο, Μ.Πλέσσα κ.α.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Ο.Π.Π.Α.Π. Γιώργος Κυριακίδης, ο οποίος απένειμε αναμνηστικό δίπλωμα στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Χαράλαμπο Ναβροζίδη, για την συμμετοχή της ορχήστρας στα φετινά «Αικατερίνεια».

Εξάλλου, συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μουσικής βραδιάς για τις άοκνες προσπάθειές τους, που έχουν πάντα ως στόχο το Δημοτικό Ωδείο να πρωταγωνιστεί στην ενδυνάμωση του ντόπιου καλλιτεχνικού δυναμικού απηύθυναν τόσο ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης π.Ιωακείμ Οικονομίκος, όσο και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης Παρθένα Μακρίδου – Παρτσαλίδου.

Την Ενορχήστρωση – Διεύθυνση είχε ο Παναγιώτης Λυμπανοβνός, ενώ την Ορχήστρα Νέων του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης αποτελούν συμπολίτες μας μουσικοί, που ασχολούνται δημιουργικά εδώ και χρόνια με το συγκεκριμένο - και όχι μόνο - είδος μουσικής. ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΒΙΟΛΙ:
1.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ
ΣΩΤΗΡΙΑ,
2.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥΜΑΡΙΑ,
3.ΘΕΟΔΩΡΟΥΤΑΣΟΥΛΑ
4.ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΤΗΒΟΥΛΑ
5.ΚΟΡΟΒΕΣΗΒΑΓΓΕΛΙΩ
6.ΚΟΥΤΟΥΖΙΔΗΣΔΙΟΝΥΣΗΣ,
7.ΜΟΥΤΣΑΝΑΣΤΕΦΑΝΙΑ,
8.ΠΑΥΛΙΝΑ
ΧΑΜΑΤΙΔΟΥ
9.ΣΤΑΥΡΑΚΙΔΟΥ
ΜΥΡΤΩ,
10.ΧΑΡΙΣΗΣΘΑΝΑΣΗΣ
11.ΣΔΡΟΛΙΑΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ:
1.ΚΛΑΠΑΝΗΣ ΘΩΜΑΣ
3.ΝΤΑΛΑΜΠΕΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,(&μαντολίνο)
6.ΤΣΑΠΡΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,(&μαντολίνο)

ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ
1.ΣΕΦΕΡ ΜΑΡΙΑ, ,

ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ
1.ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ,
2.ΛΙΠΙΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
3.ΓΚΡΙΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΑΞΟΦΩΝΟ
1.ΓΚΑΤΖΙΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ
2.ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ ΙΒΑΝ,

ΤΡΟΜΠΕΤΑ
1.ΑΔΕΛΦΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑΛΕΙΑ
2. ΓΚΡΟΥΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

3.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΒΑΣΩ

4.ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ)

ΦΛΟΓΕΡΑ
1.ΜΠΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΑ,
2.ΜΕΪΤΑΝΙΔΟΥ ΕΡΣΗ

ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ
1.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ,
ΠΙΑΝΟ :
1..ΚΑΠΑΣΑΚΑΛΙΔΟΥ ΟΛΓΑ (ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ)

ΜΕΤΑΛΛΟΦΩΝΟ
2.ΚΟΤΣΩΝΑ ΦΑΝΗ


ΚΙΘΑΡΑ
1.ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,
2.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΡΗΣ
3.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΣΟ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


ΤΥΜΠΑΝΑ
ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ


ΤΡΑΓΟΥΔΙ
1.ΔΗΜΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑΝΑ,
2.ΚΩΤΣΩΝΑ ΦΑΝΗ
3.ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ ΚΕΛΛΥ

4.ΠΑΡΘΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
5.ΤΖΗΚΑ ΜΑΡΙΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ



Δημήτρης Γαλάνης:

Φωτο 1

«Το μπάσκετ δεν έχει ταβάνι σε μια πολύ δύσκολη εποχή, μη συρρικνώνουμε τον εαυτό μας με εσωστρέφεια, αξίζουμε πολύ περισσότερο»

Γιάννης Φουτσιτζής:

Φωτο 2

«Είναι δύσκολο να κερδίσει κανείς μια «βασίλισσα», αλλά ακόμη πιο δύσκολο όταν έχει μαζί και τους … αυλικούς της»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με την ΑΕΚ στην Αθήνα για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Φουτσιτζής έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Δημήτρης Γαλάνης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τις αποφάσεις των διαιτητών. Ούτε λαϊκίζω, ούτε μιλώ με σκοπιμότητα και ούτε πιστεύω ότι τα προβλήματα λύνονται με κραυγές. Γίνεται ένας τιτάνιος αγώνας να κρατηθεί το μπάσκετ και πρέπει όλοι να συνηγορήσουμε σ΄ αυτό. Αν οι διαιτητές νοιώθουν ότι απέδωσαν στον αγώνα με την ΑΕΚ, τότε βάζουμε τον πήχη μας πολύ χαμηλά. Συνομιλώ με προπονητές στην Ευρώπη (Σκαριόλο, Ζντοβτς, Ιβάνοβιτς) και τους εξηγώ πόσο καλοί είναι οι έλληνες διαιτητές, ότι έχουν ταλέντο, ένστικτο, καταβάλουν προσπάθεια, προπόνηση και ότι υπάρχει και υποδομή με πολύ άξιους νέους διαιτητές από πίσω. Το μπάσκετ δεν έχει ταβάνι σε μια πολύ δύσκολη εποχή, μη συρρικνώνουμε τον εαυτό μας με εσωστρέφεια, αξίζουμε πολύ περισσότερο. Τέλος, η «βασίλισσα» ΑΕΚ δεν βοηθιέται με αυτόν τον τρόπο. Είναι τεράστια ομάδα και η δύναμη κρύβεται στους κόλπους της».

Γιάννης Φουτσιτζής - καλαθοσφαιριστής : «Στον αγώνα με την ΑΕΚ παίξαμε ώριμα, έξυπνα και κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια. Είναι δύσκολο να κερδίσει κανείς μια «βασίλισσα», αλλά ακόμη πιο δύσκολο όταν έχει μαζί και τους … αυλικούς της. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για να θρηνούμε χαμένα παιχνίδια, κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Η ομάδα αγώνα με τον αγώνα δείχνει βελτιωμένη, καθώς και τις πραγματικές δυνατότητες της. Μια ακόμη φορά θα θέλαμε να προσκαλέσουμε τους φιλάθλους μας να γεμίσουν με θετική ενέργεια το γήπεδό μας, όπως άλλωστε σε κάθε αγώνα στην Κατερίνη».

H Σακίρα είναι φανατική οπαδός του Αντώνη Σαμαρά και πάντα κουβαλάει μαζί της, την φωτογραφία του.

Ίσως να μην είναι απαραίτητες οι πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα... λένε τώρα...




Και γιατί να είναι; Αφού τραπεζίτη πρωθυπουργό έχουμε!! Τι άλλο να ζητήσουμε περισσότερο;;
Υπάρχει ένα «πολύ μικρό» παράθυρο ευκαιρίας σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στην Ελλάδα, σχολιάζει σε έκθεσή της με ημερομηνία 24 Νοεμβρίου 2011 η Bank of America - Merrill Lynch, στο οποίο οι αγορές είτε δεν έχουν εστιάσει ακόμα είτε πιστεύουν ότι μπορεί πολύ σύντομα να κλείσει και να έχει την ίδια τύχη με άλλες χαμένες ευκαιρίες στην διάρκεια αυτής της κρίσης.



Επιπλέον, ακόμα και το ίδιο το πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, ενδέχεται να το αγνοεί, σημειώνει η έκθεση, προσθέτοντας πως σε κάθε περίπτωση η κρίση έχει διαχυθεί εκτός Ελλάδος και πως αν τα αρνητικά νέα από την Ελλάδα επηρεάζουν ακόμα τις αγορές -όπως συνέβη με τη μεταβλητότητα που προκάλεσε η ανακοίνωση και εν συνεχεία η ανάκληση του δημοψηφίσματος- το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τα θετικά νέα, ειδικά αν αποτελέσουν έκπληξη.

"Αν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών είναι ο σχηματισμός μίας νέας κυβέρνησης συνασπισμού, τότε οι εκλογές ουσιαστικά δεν είναι απαραίτητες"
Για να αξιοποιηθεί αυτό το «παράθυρο ευκαιρίας», σχολιάζει η BofA-ML, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μία σειρά από εξελίξεις: η Ελλάδα να λάβει την επόμενη δόση του δανείου πριν τα μέσα Δεκεμβρίου, οι λεπτομέρειες του PSI να οριστικοποιηθούν και να επιτευχθεί υψηλό ποσοστό συμμετοχής ιδιωτών έως το τέλος Ιανουαρίου και οι εκλογές της 19ης Φεβρουαρίου (ενδεικτική ημερομηνία, όπως αναφέρει η έκθεση) να οδηγήσουν σε μία ισχυρή κυβέρνηση, κατά πάσα πιθανότητα κυβέρνηση συνασπισμού, η οποία θα αρχίσει να εφαρμόζει τις επείγουσες μεταρρυθμίσεις με ικανοποιητικό ρυθμό. Παράλληλα η Ελλάδα θα πρέπει να επιτύχει πρωτογενές πλεόνασμα εντός του 2012 το οποίο θα πρέπει να αυξάνει έως το 2014.

Η Bank of America - Merrill Lynch κάνει επίσης λόγο για ένα νέο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας από την ΕΕ, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ -το οποίο θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί και να αρχίσει να εφαρμόζεται μέχρι το Φεβρουάριο ή το αργότερο το Μάρτιο- αλλά και για αναδιάρθρωση χρέους στη διάρκεια του νέου αυτού προγράμματος, η οποία θα περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο απώλειες για τους επίσημους (σε αντιδιαστολή με τους ιδιώτες) πιστωτές της χώρας.

Όλα αυτά, υποθέτοντας ότι στο μεταξύ δεν θα έχει επιδεινωθεί περαιτέρω η κρίση στην Ευρωζώνη. Πρόκειται πράγματι για ένα «πολύ μικρό» παράθυρο ευκαιρίας, τονίζει η έκθεση, το οποίο ωστόσο αξίζει κανείς να εξεταστεί.

Η επόμενη δόση του δανείου

Η Ελλάδα πιθανότατα θα λάβει τα 8 δισ. ευρώ της επόμενης δόσης του δανείου, εκτιμά η BofA-ML, που τονίζει ωστόσο ότι η πέμπτη αξιολόγηση της Ελλάδας έχει καθυστερήσει πολύ και ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν ανησυχητικά. Σε αντίθετη περίπτωση, αν η δόση δεν εκταμιευθεί έως τις 19 Δεκεμβρίου, η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και θα μπορούσε να οδηγηθεί σε άτακτη χρεοκοπία.

Πάντως τα μέτρα που απαιτούνταν για την εκταμίευση της δόσης έχουν ήδη εγκριθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο και η κυβέρνηση Παπαδήμου επιτυγχάνει προς το παρόν πολιτική σταθερότητα.

Το PSI

Έχουμε υπάρξει επικριτικοί για το πρόγραμμα οικειοθελούς ανταλλαγής ελληνικού χρέους (PSI) σχολιάζουν επίσης οι αναλυτές του οίκου. Η βασική ένσταση ήταν ότι το πρόγραμμα θα αποδειχθεί ανεπαρκές ως προς το στόχο της βιωσιμότητας του χρέους. Η μέχρι στιγμής έλλειψη συμφωνίας για το PSI και η αύξηση του ύψους του haircut που τέθηκε ως στόχος τον Οκτώβριο, επιβεβαιώνουν αυτή την εκτίμηση, σημειώνει η έκθεση, που υπογραμμίζει ότι ακόμα και αν όλα πάνε καλά, το PSI δεν θα καταφέρει παρά μόνο να μειώσει τον λόγο του ελληνικού χρέους προς το ΑΕΠ στο επίπεδο του 120% έως το 2020.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη BofA-ML, είναι εφικτό να βρεθεί μία φόρμουλα που θα κερδίζει χρόνο για την Ελλάδα, αλλά και να δίνει επαρκή κίνητρα συμμετοχής στους ιδιώτες πιστωτές, ειδικά για τα ομόλογα μεγαλύτερης διάρκειας που αντιμετωπίζουν υψηλότερο κίνδυνο ενός νέου haircut στο μέλλον. Οι συζητήσεις αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη και θα πρέπει να οριστικοποιηθούν έως το τέλος του έτους, ώστε η ανταλλαγή χρέους να πραγματοποιηθεί μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Το ποσοστό συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών θα είναι πιθανότατα μικρότερο του 90%, εκτιμά η έκθεση, αλλά αρκετά υψηλό ώστε το PSI να «προχωρήσει».

Οι πρόωρες εκλογές

"Η Ελλάδα θα πρέπει όχι μόνο να αυξάνει το πρωτογενές της πλεόνασμα σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα, αλλά και να το διατηρήσει σε πολύ υψηλά επίπεδα για τις επόμενες δύο δεκαετίες"
Πρόωρες εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τις 19 Φεβρουαρίου, αν και αυτή η ημερομηνία θα μπορούσε να μετατεθεί για αργότερα, ανάλογα με το πώς εξελίσσεται η εφαρμογή των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου, σχολιάζει η Bofa-ML. Και εκφράζει την εκτίμηση ότι οι πρόωρες αυτές εκλογές μπορεί να εξελιχθούν σε αρνητικό παράγοντα. Πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι κανένα κόμμα δεν θα είναι σε θέση να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, κάτι που μπορεί να επιτείνει την πολιτική αστάθεια.

Αν μάλιστα οι συζητήσεις για σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού αποτύχουν, είναι πιθανή η διεξαγωγή νέων εκλογών, με επακόλουθο την καθυστέρηση στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων και την ενίσχυση των κινδύνων για το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής. Από την άλλη πλευρά, αν οι συζητήσεις επιτύχουν θα σχηματιστεί μία νέα κυβέρνηση συνασπισμού, που σύμφωνα με δημοσκοπήσεις είναι κάτι που και το εκλογικό σώμα προτιμά. Αν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών είναι ο σχηματισμός μίας νέας κυβέρνησης συνασπισμού, τότε οι εκλογές ουσιαστικά δεν είναι απαραίτητες, η διεξαγωγή τους όμως αποτέλεσε βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας στο σημερινό κυβερνητικό σχήμα, σημειώνει η Bof-ML.

Το ΣΟΚ είναι ότι το λέει ένας από τους μεγαλύτερους λούσερ στον κόσμο αυτήν την στιγμή.



Είναι αυτός που μας έλεγε καλό κουράγκιο, μαζί με τον μαθητευόμενο μάγο και ότι θα βγούμε στις αγορές το 2012!!
Νομίζω ότι πρέπει... να είμαστε σε εγρήγορση....




Με τον κ. Μόντι συναντήθηκε και ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Όλι Ρεν, ο οποίος.......απέκλεισε κάθε πιθανότητα κατάρρευσης του ευρώ, διαβεβαιώνοντας ότι η Ιταλία ήταν και θα παραμείνει στο κέντρο της ευρωζώνης.

Το ευρώ δεν θα είναι βιώσιμο σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, αν η ευρωζώνη δεν είναι έτοιμη για μεγαλύτερη οικονομική σύγκλιση, προειδοποίησε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Μανουέλ Μπαρόζο.

Για όσους ανησυχούσατε που είναι ο ΓΑΠ, είναι εδώ και θα μας τρελάνει...

Ο άνθρωπος είναι απίστευτος...
Μίλησε χθες στη συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Βρυξέλλες.
Είναι απίστευτα τα όσα είπε :
"Στην Ελλάδα, εμείς, οι σοσιαλιστές, έχουμε επιδείξει σύνεση, θάρρος, ακόμη και πατριωτισμό ......
Η δημοσιονομική πειθαρχία μόνο, δεν αρκεί για την επίλυση της κρίσης.
AND YES WE DO HAVE THE FUNDS"
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα κυριότερα από όσα είπε:
Ξαναβρήκε πάλι τα λεφτά...
AND YES WE DO HAVE THE FUNDS
Αφου μας κατέστρεψε θυμήθηκε την ανάπτυξη και τις επενδύσεις σε θέσεις εργασίας..
Eίχε και το θράσος να μιλήσει για τη διαφάνεια των CDS ..
και δεν παρέλειψε στο τέλος να πει:
"And yes, vinceremos. We will win"
Και ναι θα κερδίσουμε...

ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ...

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ

Πρωτοφανείς διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο των αστέγων στην Αθήνα και τα άλλα αστικά κέντρα. Σε 20.000 υπολογίζονται σήμερα οι άνθρωποι που κοιμούνται στον δρόμο, σε εγκαταλειμμένα σπίτια ή σε άδειες αποθήκες. Πολύ περισσότεροι βρίσκονται μόλις ένα βήμα πριν την τραγική αυτή κατάσταση. Νοικοκύρηδες, μόλις χτες, φτάνουν στην απόλυτη εξαθλίωση λόγω της κλιμακούμενης ανεργίας, των ανύπαρκτων ή συρρικνωμένων εισοδημάτων
Είναι ο Παναγιώτης, ο Λεωνίδας, ο Λάμπρος. Ανθρωποι του μεροκάματου. Κάποιοι με σπουδές, άλλοι με οικογένεια. Ελληνες "νοικοκυραίοι" που έμεναν στο νοίκι, ή πλήρωναν στεγαστικό. Η κρίση και...
η ανεργία τούς χτύπησε αλύπητα. Σήμερα είναι οι "νεο-άστεγοι". Η νέα γενιά του δρόμου...

"Ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα καταντήσω έτσι. Εχω κλάψει πολύ. Ειδικά στην αρχή, όταν κοιμόμουν σε παγκάκι στο Σύνταγμα. Είδες πώς τα φέρνει η ζωή"; Συναντάμε τον 47χρονο Λεωνίδα στον ξενώνα αστέγων της ΜΚΟ "Κλίμακα". Πριν απολυθεί, δούλευε στην οικοδομή σε συνεργείο 60 ατόμων. "Μείναμε όλοι χωρίς δουλειά". Εφτασε να μην μπορεί να πληρώσει το νοίκι του, 280 ευρώ για ένα δυάρι στην Καλλιθέα. Οι γονείς του έχουν πεθάνει. Δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει κάνει οικογένεια. "Ευτυχώς τελικά. Το να βρεθείς άστεγος με αυτή την κρίση δεν είναι δύσκολο. Αν ζεις μόνο με το μεροκάματο και το χάσεις, τι θα κάνεις;".

Ο Λεωνίδας έχει δίκιο. Οι εκτιμήσεις των εμπλεκόμενων φορέων είναι αποθαρρυντικές. Ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων και πρόεδρος του Ιδρύματος Αστέγων, Γιώργος Αποστολόπουλος, κάνει λόγο για αύξηση 15% των αστέγων και των πεινασμένων σε σχέση με πέρσι και ενδείξεις για μεγαλύτερο κύμα τους τελευταίους μήνες, ενώ αυξάνεται το ενδιαφέρον για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η ΜΚΟ "Κλίμακα" λέει πως η αυξητική τάση του πληθυσμού των αστέγων κυμαίνεται από 20% ως 25%. Οι άνθρωποι της "Κλίμακας", που ασχολούνται πολλά χρόνια με τους άστεγους, εκτιμούν πως σε όλη την Ελλάδα οι άνθρωποι που κοιμούνται στον δρόμο, σε αποθήκες, εγκαταλελειμμένα κτίρια, ξενώνες κ.λπ. είναι περίπου 20.000, ενώ πολλοί περισσότεροι κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους. Ολοι, πάντως, οι εμπλεκόμενοι συμφωνούν πως εκτός από ποσοτική η διαφορά πια είναι και ποιοτική.
Το προφίλ των νέων αστέγων αλλάζει. Ανθρωποι που μέχρι χθες κάλυπταν έστω και οριακά τις ανάγκες τους, εξαιτίας της κρίσης βρέθηκαν ξαφνικά στον δρόμο
Το προφίλ τους
"Αλλάζει το προφίλ των ανθρώπων που διαβιούν στον δρόμο ή σε ακατάλληλες συνθήκες στέγασης. Ανθρωποι που μέχρι τώρα μπορούσαν, έστω και με δυσκολία, να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση λόγω ανεργίας, χαμηλών ή ανύπαρκτων εισοδημάτων και αδυναμία στήριξης από την οικογένεια. Πρόκειται για άτομα παραγωγικών ηλικιών, νέοι με μισθούς 500 ευρώ, άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους λίγο πριν από τη σύνταξη.

Σε σύγκριση με τον παραδοσιακό πληθυσμό των αστέγων έχουν μέτριο ως υψηλό μορφωτικό επίπεδο, δεν παρουσιάζουν προβλήματα ψυχικής υγείας, εξαρτήσεις ή προβλήματα παραβατικότητας", σημειώνουν οι ειδικοί της "Κλίμακας". Αλλά και ο κ. Αποστολόπουλος βλέπει στο Ιδρυμα Αστέγων νέους και ανθρώπους που ήταν κάποτε επιχειρηματίες να ζουν στην εξαθλίωση. "Εμφανίζονται με καμπαρντίνες, ακόμη και με λάπτοπ στο χέρι και ζητούν φαγητό και στέγη"...
Το ίδιο νυχτερινό σκηνικό. Μια κουβέρτα, ένα πρόχειρο στρωσίδι και μια γωνία σε έναν δρόμο για χιλιάδες ανθρώπων πού δεν έχουν που να στεγαστούν
Αυτό που θυμούνται οι νεο-άστεγοι είναι η πρώτη νύχτα στον δρόμο. Ο Λεωνίδας γύριζε σαν τρελός. "Μετά από πολλές ημέρες αϋπνίας, με πήρε ο ύπνος σε ένα παγκάκι στο Σύνταγμα. Οταν άνοιξα τα μάτια μου, ο κόσμος με κοιτούσε. Μου ήρθε μια ντροπή"...

Οι δρόμοι της απελπισίας
Εκαναν κρεβάτι τους το παγκάκι και το αυτοκίνητο

Οι ιστορίες των "νεο-αστέγων" μοιάζουν μεταξύ τους. Είναι ιστορίες ανεργίας, από ανθρώπους που εξαθλιώθηκαν μαζί με την κατάρρευση της οικοδομής και των άλλων παραγωγικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας.
Ο Παναγιώτης περιγράφει την πρώτη του νύχτα στον δρόμο. Μία λέξη: φόβος
Ο 55χρονος Λάμπρος ήταν εργολάβος οικοδομικών εργασιών. Είχε σπίτι στο Κερατσίνι, αλλά το πούλησε για να σώσει τη γυναίκα του, που έπασχε από καρκίνο. Τα τελευταία 11 χρόνια μένανε στο νοίκι, σε ένα τεσσάρι στη Νίκαια. Από το 2008 οι δουλειές μειώθηκαν σημαντικά. Το 2009 η γυναίκα του κατέληξε και ο ίδιος δυσκολευόταν ήδη να πληρώσει τα 600 ευρώ του ενοικίου. Πέρσι τον Νοέμβρη νοίκιασε μια γκαρσονιέρα με 150 ευρώ.

"Ούτε αυτά δεν μπορούσα να πληρώσω. Εφτασα να μην έχω λεφτά ούτε για καφέ". Από τον περασμένο Φλεβάρη είναι άστεγος. Στην αρχή κοιμόταν στο αυτοκίνητό του. "Ντρεπόμουνα τον κόσμο στη γειτονιά και πάρκαρα σε απόμερα μέρη, όπως στο δάσος Χαϊδαρίου. Αλλά φοβήθηκα. Βρήκα ένα στενό στο Μεταξουργείο και έμεινα εκεί δυο μήνες. Σηκωνόμουν στις έξι το πρωί για να μη με βλέπουν". Τον συναντάμε στον ξενώνα της "Κλίμακας". "Εβλεπα τους αστέγους και τους λυπόμουν. Δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα πως θα βρεθώ κι εγώ στον δρόμο"...
Βρήκα ένα στενό στο Μεταξουργείο και έμεινα εκεί δύο μήνες. Σηκωνόμουν στις έξι το πρωί για να μη με βλέπουν, διηγείται ο Λάμπρος
Ο 46χρονος Γιάννης κοιμάται σε ένα Αουντι, που μένει παρκαρισμένο στην Κωνσταντινουπόλεως. "Εχω φοβηθεί πολλές φορές. Ερχονται διάφοροι, κλωτσάνε τις πόρτες". Μέχρι πέρσι νοίκιαζε τριάρι στον Κολωνό. Δούλευε ως ηλεκτρολόγος σε συνεργεία που έπαιρναν μεγάλα έργα και αργότερα ως οδηγός. Από το 2008 είναι στην ανεργία.

"Ο παπάς της ενορίας μας είχε γράψει πολύτεκνους και παίρναμε πέντε μερίδες φαγητό από το συσσίτιο. Τρώγαμε τις τρεις το μεσημέρι και τις δυο το βράδυ". Η γυναίκα του, λέει, τον εγκατέλειψε μαζί με τον γιο του τον Οκτώβριο του 2008, "επειδή δεν έφερνα χρήματα στο σπίτι". Πήγε σε εκκλησία στα Σεπόλια και ζήτησε βοήθεια. Ντρέπονταν στη δική του γειτονιά. Οι πιστοί έκαναν έρανο και πλήρωσε τα νοίκια που χρωστούσε. Στρίμωξε τα πράγματα και τη μοτοσικλέτα του ανάμεσα σε τέσσερα κόντρα πλακέ, στην πυλωτή ενός φίλου του και βγήκε στον δρόμο.
Το να βρεθείς άστεγος με αυτή την κρίση δεν είναι δύσκολο. Αν ζεις μόνο με το μεροκάματο και το χάσεις, τι θα κάνεις;, λέει ο Λεωνίδας
"Στον δρόμο γνώρισα ανθρώπους που μου πρότειναν να μπουκάρουμε σε μαγαζιά, να μου δώσουν όπλο, ναρκωτικά. Δεν είχα ποτέ τέτοιες συναναστροφές. Ημουν οικογενειάρχης. Εγώ δουλειά ζητάω. Δεν είμαι κλέφτης"...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Από το Λονδίνο στους δρόμους της Αθήνας

Ο 45χρονος Παναγιώτης έχει σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Hertfordshire στο Λονδίνο. Γύρισε στην Ελλάδα και αδυνατώντας να βρει θέση στο αντικείμενό του, δούλευε ως μάγειρας και αργότερα ως πωλητής σε εταιρεία ηλεκτρικών ειδών. Το 2006 πήρε ένα σπίτι 70 τ.μ. στα Ανω Πατήσια με δάνειο. Το 2008 έχασε τη δουλειά του. "Εκτός από 4ωρα σε τηλεφωνικά κέντρα, δεν έβρισκα τίποτε άλλο".

Οι δόσεις του δανείου άρχισαν να καθυστερούν. Κάποια στιγμή σταμάτησε και το επίδομα ανεργίας. Στις αρχές του 2010, έπειτα από πολλές απλήρωτες δόσεις, η τράπεζα του πήρε το σπίτι. "Το πρώτο διάστημα κοιμόμουν σε φίλους και μετά σε ένα εγκαταλελειμμένο στα Ανω Πατήσια". Οι γονείς του έχουν πεθάνει. Τα δύο αδέλφια του έχουν τις οικογένειές τους και τα δικά τους οικονομικά προβλήματα. Πώς ήταν η πρώτη νύχτα του στον δρόμο; "Γεμάτη φόβο. Δεν πρόκειται ποτέ να την ξεχάσω". Σήμερα κοιμάται σε ξενώνα αστέγων. "Το να κοιμάσαι στον δρόμο είναι σαν ζωντανός θάνατος. Γίνεσαι άγριο θηρίο".

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ
ΦΩΤΟ: ΓΡ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Αντα Αλαμάνου
Υπεύθυνη Κέντρου Στήριξης Αστέγων της ΜΚΟ "Κλίμακα", Κωνσταντινουπόλεως 30, Κεραμεικός, 2103410462.

Η φτώχεια εξαπλώνεται
"Το φάσμα της φτώχειας εξαπλώνεται και το πρόβλημα των αστέγων είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Οι σημερινοί νεο-άστεγοι είχαν ένα ικανοποιητικό επίπεδο ζωής. Δεν περίμεναν ότι θα αντιμετώπιζαν ακραία προβλήματα επιβίωσης. Η τεράστια αλλαγή τούς προκαλεί σοκ. Συχνά αποκρύπτουν την κατάστασή τους από την οικογένειά τους, επειδή ντρέπονται, ή για να μη γίνονται βάρος. Δεν συμφέρει ούτε το κράτος ούτε την κοινωνία να υπάρχουν άνθρωποι στο περιθώριο. Είναι απαράδεκτο να αντιμετωπίζεται ένα τόσο σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα μόνο με φιλανθρωπία. Το δικαίωμα στη στέγη είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο".

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Τι καταφέραμε;
Ποιοι μας στηρίζουν;
Θα μας κόψουν το ρεύμα αν δεν πληρώσουμε;
Ποιοι εξαιρούνται από την καταβολή του φόρου;
Τι πρέπει να κάνω για να εξαιρεθώ από την πληρωμή του;
Όλα αυτά τα ερωτήματα, και πολλά άλλα, θα απαντηθούν στη επόμενη Λαϊκή Συνέλευση στις 4 Δεκεμβρίου 2011.


Οι κινητοποιήσεις μας ενάντια στο χαράτσι για τα ακίνητα κλιμακώνονται, δεδομένου ότι οι λογαριασμοί έχουν έρθει ήδη στα περισσότερα σπίτια και για αρκετούς πλησιάζει η ημερομηνία λήξης. Στη σημερινή συνεδρίαση (25.11.2011, ώρα 11:30) αποφασίστηκε η συγκρότηση ομάδων που θα αναλάβουν να οργανώσουν συνεργεία περιφρούρησης και επανασύνδεσης της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε όλες τις γειτονιές της πόλης.

Εδώ και δύο εβδομάδες, με καθημερινές δράσεις στον πεζόδρομο και έξω από το Δημαρχείο της πόλης μας, ενημερώσαμε τους συμπολίτες μας και όλοι μαζί, ζητήσαμε από το Δήμο Κατερίνης να καταδικάσει τα μέτρα της κυβέρνησης και να σταθεί δίπλα στο πλευρό των πολιτών. Που οδηγούμαστε; Τι καταφέραμε; Ποιοι μας στηρίζουν; Θα μας κόψουν το ρεύμα αν δεν πληρώσουμε; Ποιοι εξαιρούνται από την καταβολή του φόρου; Τι πρέπει να κάνω για να εξαιρεθώ από την πληρωμή του; Πως θα καταθέσουμε το εξώδικο στη ΔΕΗ; Πως πληρώνουμε μόνο το ρεύμα στο ΑΤΜ μηχάνημα; Όλα αυτά τα ερωτήματα, και πολλά άλλα, θα απαντηθούν στη επόμενη Λαϊκή Συνέλευση.
Έτσι, η Πρωτοβουλία Πολιτών «Κόντρα στο ρεύμα» καλεί όλους τους πολίτες του Δήμου Κατερίνης να λάβουν μέρος στην επόμενη Λαϊκή Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 12:00 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κατερίνης (Αγίας Λαύρας). Μικρές ομάδες πολιτών με τη νομική στήριξη των 7 δικηγόρων της πρωτοβουλίας, θα αναλάβουν να απαντήσουν στα παραπάνω ερωτήματα.
Οι πολίτες της πρωτοβουλίας «Κόντρα στο ρεύμα» βρίσκονται καθημερινά 12:00 – 13:00 στην είσοδο του Δημαρχείου και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 19:00 – 20:00 στον κεντρικό πεζόδρομο, στο ύψος της Κεντρικής Πλατείας.

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ920.6 Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ...ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΛΑΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ...ΤΑ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ...ΕΙΔΗΣΕΙΣ..ΣΧΟΛΙΑ...ΚΡΙΤΙΚΗ...ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ 23510 47917 ΚΑΙ ΣΤΟ 23510 47918 ΚΑΙ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙΛ APOLAGIOS@YAHOO.GR..

Τα υψηλά χρέη της Ευρωζώνης φταίνε για την επίθεση των Αγορών…;



Εδώ και μέρες γινόμαστε μάρτυρες αφ’ ενός μιας αποτυχημένης δημοπρασίας γερμανικών ομολόγων και αφ’ ετέρου δανεισμού με υπερδιπλάσια επιτόκια σε Ισπανία και Ιταλία…
Η επίθεση των Αγορών φυσικά θα αντιμετωπιστεί με την απαραίτητη κατά τους Ευρωπαίους αλλά αποτυχημένη στην απτή πραγματικότητα συνταγή: τη Λιτότητα.
Το σχέδιο των Αγορών όταν πρωτοξεκίνησε η κρίση ήταν η ισχυρή διακυβέρνηση και το πρώτο βήμα ήταν η έκδοση ευρωομολόγου. Γι’ αυτό ο κ. Παπανδρέου μετά την ενεργοποίηση του Μηχανισμού Στήριξης το 2010 επαγγελόταν την συλλογή 1.000.000 υπογραφών για να «περάσει» το ευρωομόλογο…
Όταν λοιπόν η στάση του Γαλλογερμανικού Άξονα ήταν αρνητική όλες οι φωνές κόπασαν…
Αν είχε συμβεί αυτό δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα…Όλοι θα δανείζονταν απρόσκοπτα σαν Ε.Ε. πλέον και όχι ξεχωριστά κάθε χώρα…
Τώρα όμως που η Γερμανία εμμένει στην άρνηση της και ανατρέπονται τα σχέδια τους οι Αγορές χτυπούν αμείλικτα…Και δεν θα σταματήσουν μέχρι να ενωθεί πολιτικά η Ευρώπη ή να διαλυθεί….
Άρα μεταδίδονται πολύ στρεβλά τα πράγματα…Η κρίση που δημιουργείται στον πυρήνα της Ευρωζώνης-όπως και αυτή που ξεκίνησε από την Ελλάδα στην περιφέρεια-είναι τεχνητή…Οι Αγορές χρησιμοποιούν τα όπλα τους(αξιολογήσεις και διακοπή δανεισμού) για να επιτύχουν τους στόχους τους. Αυτό δημιουργεί την «κρίση»..
Δεν δημιουργεί η κρίση την διακοπή δανεισμού αλλά η διακοπή δανεισμού τη κρίση…Και φυσικά τα μέτρα που επιβάλλονται εντείνουν αυτή τη κρίση…
Η Γερμανία φυσικά δεν πράττει ότι πράττει επειδή είναι καλή και θέλει να ανατρέψει τα σχέδια των Αγορών…Το κάνει γιατί απλά δεν τη συμφέρει η έκδοση ευρωομολόγου…
Έτσι η κατάσταση οδεύει προς το τελικό στάδιο του αδιεξόδου...

Συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό θα πραγματοποιήσει η ορχήστρα νέων Δίου σε συνεργασία με την μέριμνα παιδιού κατερίνης

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου στο MEDITERRANEAN VILLAGE σην παραλία Κατερίνης στις 20:00.Σε αυτό το σκοπό μαζί τους είναι γνωστοί ερμηνευτές όπως οΔημήτρης Μπάσης, οΓεράσιμος Ανδρεάτος, ηΜελίνα Ασλανίδου, αλλά και ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Μίμης Πλέσσας.Τέλος μαζί τους θα είναι και οι ερμηνευτές της Ορχήστρας Αλέξης Ηλιάδης, Φιλιώ Σέρβου και Μαρία Φωτοπούλου οι οποίοι θα σας ταξιδέψουν σε μοναδικά μουσικά μονοπάτια, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Νίκου Πατρή. Την εκδήλωση ο Αλέξης Κωστάλας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ 92,6 ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΛΑΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ.