Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΕΡΝΑ Ο ΣΕΙΡΗΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Το μοιραίο λάθος έκανε ο παραγωγός πορνοταινιών Δημήτρης Σειρηνάκης και η εταιρεία του SIRINA ENTERTRAINMENT, καθώς σε μια από τις ...υπερπαραγωγές του, χρησιμοποίησε παραπλανητικά και ψευδή στοιχεία, κατοχυρωμένα σήματα και λογότυπα εταιρείας και δυσφήμισε την εταιρεία. Πρόκειται για την ταινία "Όργια στο ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ", την οποία η διοίκηση της εταιρείας "ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.", που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και το νομικό της επιτελείο, δεν είδε με καθόλου καλό μάτι. Έτσι, υπέβαλλε αγωγή με την οποία ζητά αποζημίωση 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Νομικοί κύκλοι της Θεσσαλονίκης, που γνωρίζουν το θέμα και..
έδειξαν ήδη μεγάλο ενδιαφέρον για την ..πρωτότυπη δίκη, λένε ότι η εταιρεία του κ.Σειρηνάκη, δεν έχει καμία ελπίδα, καθώς η αγωγή είναι απολύτως τεκμηριωμένη και οι παραβάσεις της νομοθεσίας σαφείς, καθώς χρησιμοποιήθηκε λεωφορείο με τα χαρακτηριστικά σήματα της εταιρείας, ενώ η "είδηση" που διοχετεύθηκε στο διαδίκτυο έλεγε για "άγνοια του οδηγού", για "πραγματικό περιστατικό", "η ταινία άρχισε να γυρίζεται μπροστά σε ανυποψίαστους επιβάτες που ταξίδευαν στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα" κ.λ.π..

Οι μεγάλες εταιρείες δεν αστειεύονται με την παράνομη και ανήθικη χρήση κατοχυρωμένων σημάτων, επωνυμιών και λογοτύπων τους, ούτε με τη φήμη τους στην οποία έχουν επενδύσει εκατομμύρια ευρώ κι έτσι ο "βασιλιάς της τσόντας" μάλλον θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε θα ακολουθήσει και ποινική διαδικασία, καθώς η Ανώνυμη Εταιρεία, συνέλεξε τα σχετικά δημοσιεύματα σε διάφορες ιστοσελίδες και υπέβαλλε στην εισαγγελεία πλήρη φάκελο που αποδεικνύει τη ζημία της και στρέφεται και εναντίον των διαχειριστών της ιστοσελίδας της sirina.

Το μεγάλο ενδιαφέρον βεβαίως θα είναι κατά τη διάρκεια της δίκης, όπου δικαστές και δικαστίνες, θα δουν αναγκαστικά την ταινία, για να εντοπίσουν τα σημεία στα οποία βλάπτεται η εταιρεία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μας λένε νομικοί, στην αίθουσα του δικαστηρίου γίνεται προβολή της ταινίας με φορητό υπολογιστή ! Οπότε, καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει...