PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΑΧΤΥΠΗΤΗ ΤΡΙΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


"Αχτύπητη" τριάδα - Κεραηλίδης Δημήτρης, Κυραϊλίδης Χρυσόστομος και Παπαϊωάννου Όθωνας ετοιμάζονται να κατακτήσουν δήμους και περιφέρειες.
PIERIA-GR Αυτό το σχόλιο  με την φωτό μπήκε στο blog lefteria. Το, ετοιμάζονται για να κατακτήσουν δήμους και περιφέρειες δεν είναι πως μας κολακεύει, απλά θα πρέπει να τονίσω πως είναι άκρως ...μετριοπαθές! ΕΜΕΙΣ - ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΥΡΑΪΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΘΩΝΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΤΡΕΜΕ ...ΟΜΠΑΜΑ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΙΣΙΟ ΠΕΡΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ!!!

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

εκτοσ απο τη μιζερια ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

PARALIA KATERINIS ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...!

Περισσότερα από 150 καταστήματα προχώρησαν σε προσφορές


Μεγάλη ανταπόκριση βρήκε η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης να προτρέψει τα καταστήματα να προχωρήσουν σε προσφορές στα προϊόντα τους, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά.




Οι προσφορές έγιναν στο πλαίσιο των προσπαθειών για την τόνωση της αγοράς όπου οι επιχειρήσεις με ένα απλό τηλέφωνο ενημέρωναν τον Εμπορικό Σύλλογο ότι θα προχωρούσαν σε προσφορές, ουσιαστικά σε προεκπτώσεις καθώς οι επίσημη έναρξη των εκπτώσεων ξεκινά στις 15 Ιουλίου.



Έτσι περίπου 90 επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης ενημέρωσαν το σύλλογο ότι προχώρησαν σε προσφορές ενώ στο σύνολο τους εκτιμάται ότι είναι περισσότερες από 150 επιχειρήσεις, υπολογίζοντας και αυτές που δεν ενημέρωσαν τον εμπορικό σύλλογο.



Ωστόσο παρά τις προσπάθειες από πλευράς εμπόρων οι καταναλωτές εξακολουθούν να μην αγοράζουν, όπως είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κώστας Ρέχας με τη μεγαλύτερη ύφεση να διαπιστώνεται στο τομέα της ένδυσης και αμέσως μετά της υπόδηση.



Ακόμη και στα είδη δώρων οι προσφορές δεν βοήθησαν αφού ο κόσμος δεν πείστηκε για να αγοράσει, και οι καταστηματάρχες αναμένουν τώρα την περίοδο των εκπτώσεων για να κινηθεί η αγορά.

Πανελλαδική αποχή δικηγόρων από 23.6 έως και 7.7

Την αποχή των δικηγόρων από κάθε διαδικασία από 23.6.2010 έως και 7.7.2010 αποφάσισε ομόφωνα -σύμφωνα με ανακοίνωση- και με την καθολική συμμετοχή, η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδος που συνεδρίασε εκτάκτως την Πέμπτη 17 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.


Παράλληλα, η Ολομέλεια στην ανακοίνωσή της αναφέρεται στους λόγους και τα αίτια που την οδήγησαν στην ομόφωνη απόφαση της για αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, όπως είναι η κατάργηση των ελάχιστων δικηγορικών αμοιβών, το ασφαλιστικό, η επιβολή ΦΠΑ στις δικηγορικές αμοιβές κ.λπ.

29 IOYNIOY ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν 24ωρη πανελλαδική απεργία για τις 29 Ιουνίου.
 Αντιδρούν στα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για ασφαλιστικό και εργασιακά.

Βαγγέλης Μαρινάκης

Μετά από 17 χρόνια η ΠΑΕ Ολυμπιακός γυρίζει σελίδα... Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι από σήμερα ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχοντας για πρώτο στόχο να συνεχίσει στις βάσεις που έβαλε ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία των «ερυθρόλευκων».

ΟΦΗ και Πιερικός πήραν την άδεια

Την ίδια ώρα, η επιτροπή έκανε γνωστό ότι ο ΟΦΗ και ο Πιερικός πήραν την άδεια για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα, την οποία όμως δεν εξασφάλισε ο Παναιτωλικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής της ΕΠΟ:
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Την αναβολή έκδοσης οριστικής απόφασης για την ΠΑΕ Ηρακλής μέχρι την 24η Ιουνίου 2010 προκειμένου να προσκομισθούν συμπληρωματικά έγγραφα στην Επιτροπή.

2. Τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2010-2011 στις ΠΑΕ ΟΦΗ, Πιερικός.

3. Τη μη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2010-2011 στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.

today SOUTH AFRICA FOOTBALL

ΣΑΒΒΑΤΟ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010


NED   19/06 14:30         JPN

GHA    19/06 17:00        AUS

CMR          19/06 21:30      DEN