PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΞΩ......

ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΑΑΑΑΑΑ...!!!

Ε, ΕΙΣΤΕ ΠΟΝΗΡΟΙ...!!!

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ...!

Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ...!

ΠΟΥΝΑΙ ΠΟΥΝΑΙ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ?

ΓΥΡΟΣ ΜΕ ΠΙΤΑ ...ΜΕ ΑΠ ΟΛΑ..!!!

Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ...ΕΚΕΙ, ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ

ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ

πάρκο στο Βατάν

Δημοπρατείται την επόμενη εβδομάδα η μελέτη που αφορά την κατασκευή πάρκου στο Βατάν, στο χώρο όπου στεγάζονταν παλιότερα το Δημοτικό Γκαράζ.




«Πρόκειται για την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής που είχε ανακοινώσει στις αρχές του 2009 ο Δήμαρχος Κατερίνης, όταν έγινε ο καθαρισμός για πρώτη φορά εκείνου του χώρου των σκουπιδιών, των μπαζών, και των φιδιών», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Λιακόπουλος, τονίζοντας πως το έργο, προϋπολογισμού 310.000 ευρώ, κινείται στη λογική της πράσινης ανάπτυξης και όχι του τσιμέντου.

Το σχέδιο, εκτός από τη ανάπλαση των χώρων, προβλέπει γήπεδο ποδοσφαίρου στην άμμο, και παιδική χαρά.

«Η συγκεκριμένη παρέμβαση δημιουργεί διέξοδο και πνεύμονα πρασίνου και αναψυχής για όλη την ευρύτερη περιοχή του Βατάν, δεδομένου ότι στην περιοχή υπάρχουν και πολλά σχολικά συγκροτήματα», υπογράμμισε ο κ. Λιακόπουλος, προθέτοντας πως πρόσθεσε «τέτοιες παρεμβάσεις βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών».

Την ίδια μέρα της δημοπράτησης του πάρκου του Βατάν θα δημοπρατηθεί και το έργο ανακατασκευής του πλέγματος των πεζοδρόμων των οδών Σολομού, Αγίας Λαύρας και Γ. Ολυμπίου, όπου θα αποξηλωθούν οι γρανιτοκυβόλιθοι και θα χρησιμοποιηθούν πιθανότατα στους κυκλικούς κόμβους.

ΦΗΜΕΣ η ΑΛΗΘΕΙΑ?

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αλλά και στα πολιτικά πηγαδάκια.Το όργιο φημών για αμοιβαίες εξωσυζυγικές περιπέτειες του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας προκάλεσε η ανάρτηση σχετικής «είδησης» στο ιστολόγιο της κυριακάτικης εφημερίδας «Le Journal du Dimanche».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νικολά Σαρκοζί έχει συνάψει στενές σχέσεις με τη 40χρονη υπουργό Οικολογίας Σαντάλ Ζουανό, ενώ και η Κάρλα Μπρούνι ξαναβρήκε τον έρωτα στο πλευρό του 37χρονου βραβευμένου μουσικού Μπενζαμέν Μπιολέ.
«Είναι το κουτσομπολιό που μπορεί να γίνει το θέμα της χρονιάς» ανέφερε το δημοσίευμα. «Είναι οι τελευταίες πνοές του προεδρικού γάμου. Η κυρία Μπρούνι είναι ερωτευμένη και ο πρόεδρος βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της υπουργού»!
Ο εκπρόσωπος του γάλλου προέδρου αρνήθηκε φυσικά να σχολιάσει τις φήμες αυτές. «Κανένα σχόλιο» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ωστόσο το παρελθόν του Νικολά Σαρκοζί τόσο ως θύτη όσο και ως θύματος εξωσυζυγικών σχέσεων, που τον οδήγησαν άλλωστε και σε διαδοχικά διαζύγια, προφανώς θα συνεχίσει να τροφοδοτεί για καιρό τις κουτσομπολίστικες στήλες του γαλλικού Τύπου, ακόμη και αν ο γάλλος πρόεδρος και η διάσημη συμβία του αποδειχθούν πιστοί ο ένας στον άλλον.
Πάντως η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι συνήθως άριστα ενημερωμένη για την κρεβατοκάμαρα του Νικολά Σαρκοζί. Ηταν άλλωστε η πρώτη που προανήγγειλε τον γάμο αστραπή του «Σαρκό» με το διάσημο πρώην φωτομοντέλο, προτού καλά καλά στεγνώσει το μελάνι στο διαζύγιό του με την εξ-απατημένη Σεσιλιά έπειτα από 11 χρόνια γάμου.






Ενα είναι σίγουρο: αν όντως ο «Σαρκό» την απατά με την υπουργό Σαντάλ Ζουανό, η Κάρλα καλά θα κάνει να αποφύγει δημόσια σκηνή αφού, ως γνωστόν, η «πράσινη» υπουργός είναι πρωταθλήτρια στο καράτε!

http://www.parapolitika.gr/

ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΤΕΜΠΗ

Κραυγή αγωνίας από φορείς και επαγγελματίες της νότιας Πιερίας και της βόρειας Λάρισας





Διορία δύο εβδομάδων στο Δημήτρη Ρέππα, για να δεσμευτεί ότι η Κοιλάδα θα ανοίξει μέχρι το Πάσχα

Σε συμβολική κατάληψη της Σιδηροδρομικής Γραμμής προχώρησαν χθες το μεσημέρι φορείς και επαγγελματίες της νότιας Πιερίας και της βόρειας Λάρισας, διαμαρτυρόμενοι για τις ζημιές που έχουν υποστεί από το κλείσιμο της Εθνικής Οδού στο ύψος της Κοιλάδας των Τεμπών. Οι καταληψίες έκλεισαν την γραμμή στο Σταθμό της Ραψάνης, ζητώντας από το Υπουργείο Υποδομών, εντός δύο εβδομάδων, να δεσμευτεί ότι η κοιλάδα θα ανοίξει για τα οχήματα, ενόψει του Πάσχα.

Το Internet για το Νόμπελ Ειρήνης του 2010!!!

Το Internet περιλαμβάνεται ανάμεσα στους 237 υποψήφιους για το Νόμπελ Ειρήνης του 2010, για τη συμβολή του στην προώθηση «του διαλόγου, την ανταλλαγή ιδεών και την αμοιβαία συναίνεση».

Η υποψηφιότητα προτάθηκε από το ιταλικό Wired και έχει την υποστήριξη της Ιρανής Σιρίν Εμπαντί, κατόχου του Νόμπελ Ειρήνης του 2003, καθώς και του Νίκολας Νεγκροπόντε, καθηγητή του MIT και εμπνευστή του ιδρύματος «Ένας Φορητός Ανά Παιδί».
Ο δικτυακός τόπος internet for peace που φτιάχτηκε για να προωθήσει την υποψηφιότητα του Διαδικτύου, αναφέρει ότι το βραβείο θα αποτελεί «ένα Νoμπέλ για τον καθένα μας».
Παρ' όλα αυτά παραμένει άγνωστο ποιος θα παραλάβει το βραβείο, εάν ο τελικός νικητής είναι τελικώς το Διαδίκτυο...


H απονομή του Νομπέλ Ειρήνης θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου. Το χρηματικό έπαθλο θα παραμείνει, πιθανότατα, στα 1,4 εκατ. δολάρια.

Με το Νομπέλ Ειρήνης για το 2009 είχε τιμηθεί ο Αμερικανός πρόεδρος κ. Μπαράκ Ομπάμα.

Επίθεση στο αυτοκίνητο του Θ. Πάγκαλου

Στο αυτοκίνητο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου έξω από τη Βουλή επιτέθηκε ομάδα ατόμων που αντιδρούν στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό.

Οι διαμαρτυρόμενοι είχαν αποκλείσει την είσοδο του Κοινοβουλίου και κρατώντας ελληνικές σημαίες φώναζαν συνθήματα κατά του πολιτικού κόσμου, ενώ εκτόξευαν αντικείμενα εναντίον όσων πλησίαζαν στη Βουλή.
Ο κ. Πάγκαλος κατήγγειλε το περιστατικό και ζήτησε από τον Προεδρεύοντα του Σώματος να ενημερωθεί και ο ίδιος ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.
Δήλωσε ακόμη ότι θα ζητήσει την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ώστε να διερευνηθεί γιατί η ΕΛΑΣ επέτρεψε σε ακροδεξιές, όπως είπε, ομάδες να βρίσκονται έξω από την είσοδο της Βουλής και να αποδοκιμάζουν όσους εισέρχονταν ή εξέρχονταν από την οδό Βασιλίσσης Σοφίας.
Ο κ. Πάγκαλος επέρριψε εμμέσως ευθύνες και στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Για να καταλάβετε τι έχετε κάνει με τη στάση σας».



Ο κ. Καρατζαφέρης καταδίκασε το επεισόδιο, δήλωσε ότι συμμερίζεται την αγωνία του κ. Πάγκαλου και αναρωτήθηκε με τη σειρά του γιατί η αστυνομία τους άφησε να φύγουν και δεν τους απομόνωσε στις πλατείες, όπως κάνει συνήθως με τους αναρχικούς, ενώ άφησε αιχμές ότι μπορεί να ήταν υποκινούμενο.
«Ψάξτε να βρείτε μήπως είναι κάποιοι από μυστικές υπηρεσίες, γιατί αυτά τα "φυντάνια" δεν έχουν σχέση με τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα», ανέφερε.



Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Παναθηναϊκός - Σταντάρ Λιέγης 22.05

Aυλαία της φάσης των 16 του Europa League, με το ελληνικό ενδιαφέρον να στρέφεται φυσικά στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης στο ΟΑΚΑ (22:05).

APOTINKATERINIMEAGAPI

Ένα νέο BLOG ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ...
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ

www.apotinkaterinimeagapi.blogspot.com  


NA KAI TO ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ

Από την Κατερίνη με αγάπη

Από αυτήν εδώ την ταπεινή διαδικτυακή γωνιά, θα δημοσιεύω τις προσωπικές μου απόψεις για όσα βλέπω και όσα μαθαίνω ότι συμβαίνουν στην πόλη που τόσο αγαπώ, αλλά και για τις εξελίξεις στο εθνικό και διεθνές γίγνεσθαι. Δεν θεωρώ ότι εκπροσωπώ κανέναν, δεν είμαι ο μέσος Κατερινιώτης- άλλωστε αυτός είναι ένα φανταστικό πρόσωπο- και δεν γράφω για να υπερασπιστώ τα συμφέροντα κανενός. Είμαι τριαντάρης, ελεύθερος επαγγελματίας και παντρεμένος με παιδιά. Έχω αρκετές από τις αγωνίες που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι που γνωρίζω, αλλά και κάμποσες που δε νομίζω ότι μοιράζομαι με πολλούς. Για τις αγωνίες αυτές θέλω να γράψω, και γιατί όχι, να συμβάλλω στον διαδικτυακό διάλογο που ολοένα και φουντώνει, καθώς γύρω μας φουντώνουν τα προβλήματα. Θα προσπαθώ να γράφω πάντα με υπευθυνότητα, εντιμότητα και αξιοπιστία. Και κατά το δυνατόν καλά ελληνικά γιατί συχνά πυκνά βλέπουμε γλωσσικά εκτρώματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
Ελπίζω ότι θα τα λέμε συχνά. Και πάντοτε από την Κατερίνη, με αγάπη.